Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dijk & Belga voor hypotheken, verzekeringen, financiële dienstverlening en makelaardij!

Ooit schreef Wilhelm Dijk al eens een mooie gastcolumn voor mijn website. Wilhelm ken ik natuurlijk al vele jaren vanuit het bekende Noord-Groninger voetbalwereldje. Vroeger een icoon bij CVVB, tegenwoordig nog steeds een actief en betrokken lid bij SV Bedum. Toen ik zijn vader Bé Dijk eens aan een pensionadointerview mocht onderwerpen maakte ik kennis met de ontstaansgeschiedenis van deze Bedumer onderneming dat al vele jaren een bekende en vertrouwde naam is in onze provincie. Destijds ontmoette ik ook Wilhelm zijn compagnon Silvio Belga. Mooi dat ik beiden nu mag introduceren als kersvers adverteerders op de website met binnenkort meer positieve samenwerkingsverbanden middels een geheel nieuwe opzet!

Maar in deze introductietekst staat de onderneming natuurlijk centraal. Want Dijk & Belga voorziet in een breed dienstenpakket. ‘Wij zijn adviseurs op het gebied van hypotheken, kredieten, particuliere en MKB-verzekeringen en wij verzorgen financiële dienstverlening in de ruimste zin des woords. Wij zien het als onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken kunt krijgen en  welke risico’s verzekerd zouden moeten worden. Uw wensen en persoonlijke omstandigheden zijn daarin leidend voor ons.’

Daarnaast begeleidt Dijk & Belga de contacten tussen u als klant en de verzekeringsmaatschappijen waar de verzekeringen zullen worden ondergebracht. Ook staan ze voor u klaar als u uw eerste huis wilt kopen of juist wilt verhuizen. Of als u uw hypotheek wilt oversluiten. Als gecertificeerd financieel planner en hypotheekadviseur weet Dijk & Belga als geen ander dat diverse financiële beslissingen gevolgen hebben.

Naast genoemde financiële diensten roert Dijk & Belga zich ook op de onroerend goed markt. De Makelaardij tak kenmerkt zich als een no-nonsense makelaarskantoor waarbij persoonlijk contact en professionaliteit voorop staan. Zij ontzorgen u volledig bij de aan- of verkoop van uw woning en gaan altijd voor het beste resultaat!

Babbelen met Wilhelm en Silvio

Klant in Beeld – Kees Weidinger

Klant in Beeld – Fred Reineking

Klant in Beeld – Wienand Hofstede

Klant in Beeld – Familie Schuiling

Klant in Beeld – Noor Agter

Klant in Beeld – Bart FM Droog

Klant in Beeld – Stef Tuinstra

Klant in Beeld – Koen Janssen

Klant in Beeld – Ineke Derks

Klant in Beeld – Hans Gras

Klant in Beeld – Peter Barthel

Klant in Beeld – Simon Cageling

Klant in Beeld – Anno Bulthuis

Klant in Beeld – Stephan Bolhuis

Klant in Beeld – Johnny Kolk

Klant in Beeld – Wiebe van der Zwaag

Klant in Beeld – Wouter & Annemieke

Klant in Beeld – Alex Oskam

Klant in Beeld – Gert Huisman

Klant in Beeld – Pieter & Monique

Klant in Beeld – Martijn en Dorien

Nieuwsgierig geworden?

Contactgegevens –

Dijk & Belga, www.dijkbelga.nl, telefoon: 050-3016153 info@dijkbelga.nl

Dijk & Belga makelaardij, www.dijkbelgamakelaardij.nl, telefoon 050-3013775, info@dijkbelgamakelaardij.nl

Dijk & Belga is uiteraard te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/dijkbelga/ en https://www.facebook.com/dijkbelgamakelaardij/

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69