Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Eisse Wiersema, Klussenbedrijf Knis Beheer Sappemeer

Het mooiste aan de ondernemersverhalen vind ik vaak de bijzondere carrièreswitches die je bij bepaalde ondernemers tegenkomt. Soms duurt het even voordat mensen ontdekken waar hun ware passie en interesses liggen. Ik hoef hierbij alleen maar naar mijzelf te kijken. Het ondernemersverhaal van de 37-jarige Eisse Wiersema (geboren in 1985, getogen in Loppersum en tegenwoordig met zijn vrouw en drie (bonus)kinderen in Sappemeer wonend) is ook zo mooi en bijzonder.

Want Eisse begon ooit als kok bij een groot hotelketen in de stad Groningen. Maar hij wist al vanaf zijn jonge jaren dat hij handige handjes had en heeft. En in de loop der jaren kwam steeds vaker het besef dat hij daar wel wat mee zou willen doen. Niet in de laatste plaats omdat hij door mensen in zijn omgeving veel werd gevraagd om te helpen bij klussen, groot onderhoud aan de woning of het bouwen van schuttingen in de tuin.

En die kans voor een werkswitch kwam er toen een collega van de technische dienst van zijn pensioen ging genieten. Voor Eisse het moment om naar de directeur te stappen om eens te polsen of hij open zou staan voor zijn carrièreswitch naar de TD. En die ging daar in mee met als gevolg dat Eisse een half jaar de kans kreeg om zich te bewijzen.

En die kans greep hij met beide handen aan. Kleine klusjes in hotelkamers zoals een lamp repareren of vervangen, een stopcontact vervangen, een kapotte deurklink herstellen, het ging hem goed af. En de aard van de werkzaamheden en de grootte ervan werden steeds uitgebreider en diverser en Eisse groeide hierin mee.

Zijn handigheid viel steeds meer mensen in zijn omgeving op en toen hij een paar maand geleden de kans kreeg om zich als zzp-er aan een opdrachtgever die diverse klussen voor hem in petto heeft te conformeren, besloot hij de stap naar zelfstandigheid te zetten.

En zo ontstond in november Klussenbedrijf KNIS Beheer waarbij knis oud-Gronings is voor steen. Voor al uw (kleine) klusjes in en om het huis, denk dan aan Eisse. Laminaat leggen, een keukenblok installeren, kunststof kozijnen plaatsen, het plaatsen van schuttingen, kleine reparaties, enz. enz., Eisse is uw vakman!

Daarnaast beschikt hij over een groot netwerk van vakmensen, ook uw grote klussen zijn daarom welkom. Dus mocht u eens overhoopliggen met de werkdruk thuis, of bent u het lange wachten op een vakman beu, neem dan gerust eens contact met hem op via 06-12927008 of middels het mailadres eisse@knisbeheer.nl. Zijn website is inmiddels in de lucht: www.knisbeheer.nl.

Babbelen met Eisse

Knis Beheer nieuwe hoofdadverteerder

Een mooie nieuwe klusaanbieding

Nog even terugblikken met en een nieuwe aanbieding van Eisse Wiersema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69