Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Steakhouse De Kleine Munt

Termunten is een sfeervol toeristendorpje in Noord-Oost Groningen, gelegen aan zee. Een idyllisch plaatsje waar jaarlijks duizenden toeristen graag even een bezoekje aan brengen. Een bezoek aan zee zorgt voor stevige trek. Wanneer het water u in de mond loopt, staan de medewerkers van Steakhouse ‘De Kleine Munt’ gastvrij voor u klaar.

Want voor een heerlijke maaltijd kunt u uitstekend bij ze terecht. Van een uitgebreide Termunter vleesschotel tot een schnitzelmenu, van een T-Bone steak tot visgerechten. Voor de grote, stevige trek maar ook voor de sneller gevulde (kinder)mond. Voor één persoon tot uitgebreide groepsarrangementen. In overleg is heel veel mogelijk.

Steakhouse De Kleine Munt biedt u een uitstekende maaltijd tegen een verrassend lage prijs in een heerlijke ambiance. Sfeervol genieten, gezelligheid en lekker uit eten. En dat allemaal voor een kleine munt. Zij zien u graag verschijnen!

Loon naar werken in Termunten

Babbelen met Matthieu Wendel

Vingers likken

‘Blind eet’

‘Gastenboek, deel III’

Babbelen met Bas Imminga

‘Gastenboek, deel IV’

Babbelen met René Davids

‘Gastenboek, deel V’

Babbelen met Karen en Matthieu

Babbelen met Bas en Adrianne

Check voor meer details de website www.steakhousedekleinemunt.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69