Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Steakhouse De Kleine Munt

Pieter Klaver is eigenaar van steakhouse De Kleine Munt in Termunten. Ik ken hem al jaren van de voetbalvereniging Middelstum waar hij bekend staat om zijn imposante verschijning en ziedend schot. Ook is hij enige jaren mijn collega geweest bij Vast Bakeries. Twee jaar geleden is Pieter voor zichzelf begonnen. Hiermee kwam een lang gekoesterde wens uit. Via Pieter Landman, bekend van visrestaurant Landman in Termunten, kreeg hij de nodige input en bruikbare tips.

Pieter is zeer tevreden over zijn eerste jaren. De zaak zit regelmatig bomvol en de klanten zijn vol lof. U kunt van dinsdag tot en met zondag terecht in het steakhouse. Voor bijvoorbeeld een heerlijk gevulde cowboysoep of een country salade, voor een heerlijke Termunter vleesschotel of diverse soorten schnitzels. Vis- en vegetarische gerechten complementeren het geheel. Ook aan de kleine kinderen wordt gedacht met verschillende menu’s en een leuk speelhoekje. Kortom voor elk wat wils. Een echte aanrader dus.

Het gastenboek

Babbelen met Bert

Voor jezelf beginnen

Het geheim van De Kleine Munt

Loon naar werken in Termunten

Kerstoverpeinzingen in De Kleine Munt

Het gastenboek van Steakhouse ‘De Kleine Munt’, deel II

Babbelen met Matthieu Wendel

Ode aan de steakhousegasten

Vingers likken

Babbelen met Pieter, deel II

‘Blind eet’

‘Gastenboek, deel III’

Babbelen met Bas Imminga

‘Gastenboek, deel IV’

‘De Kleine Munt op het Bedrijvenvoetbal in Bedum’

Babbelen met René Davids

Ondernemerssch(r)ik

‘Gastenboek, deel V’

Babbelen met Pieter, deel III

Check voor meer details de website www.steakhousedekleinemunt.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69