Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Grandcafé Restaurant Bij De Molen Ten Post, Daan Vogelaar

Natuurlijk ken ik Grandcafé Restaurant Bij De Molen in Ten Post, daar heb ik immers al enige keren gegeten. Bovendien werkt mijn neef Arjan hier als kok. Maar wat ik niet wist, is dat de zaak sinds juni 2018 is overgegaan naar een nieuwe eigenaar. De uit Bedum afkomstige Daan Vogelaar is de opvolger van Gerrit Koning. Ooit haalde Daan zijn horecapapieren en deed hij de nodige horeca-ervaring op. Maar de retail lonkte. Daar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, begon het horecabloed van Daan echter weer te borrelen. Vervolgens was hij er met Gerrit snel uit.

Facebook bracht ons onlangs met elkaar in contact en niet veel later kwam ik langs voor een kennismakingsbezoek. Na een hartelijk ontvangst, ook met een bezoeker die ik watertandend van zijn lunch zag genieten, leidde Daan mij trots rond in zijn zaak. Dat je er lekker kunt eten was mij al wel bekend maar de mogelijkheden zijn veel breder. Want ook voor feesten en partijen, trouwerijen en bedrijfsuitstapjes of een vergaderruimte kun je prima in Ten Post terecht. Met als prettige bijkomstigheid een eigen parkeergelegenheid met ruimte voor zestig plekken.

Neem ook gerust even een kijkje op de prachtige website van Bij De Molen waar de menu- en lunchkaart op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd. Zo kom je er ook achter dat je in Ten Post prima kunt highteaën. Nog niet helemaal overtuigd? Misschien trekken deze volzinnen u over de streep:

‘Bij restaurant & grand café Bij De Molen bent u er even helemaal uit. Wij leggen u in de watten met een hartelijk ontvangst en met de heerlijkste gerechten en bijpassende dranken. Aan de voet van de korenmolen ‘De Olle Widde’ is de sfeer immers ongedwongen. In ons huiskamerrestaurant met grand café geniet u van de warme sfeer en ambiance. Daarnaast is het heerlijk vertoeven tijdens de mooie zomerse dagen op ons ruime terras en biedt onze sfeervolle feestzaal een uitstekende plek voor al uw feesten en partijen!’

Babbelen met Daan

Op goed geluk

René Straathof

Daan en Linda

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust even contact met Daan op: tel: 050-3022758. Mailen kan ook: info@restaurantbijdemolen.nl

Zoals eerder aangegeven is de website zeker een bezoekje waard: www.restaurantbijdemolen.nl

Bij De Molen is ook te volgen via Facebook: Facebook Bij de Molen

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69