Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Fiscariep Zeerijp

Het gezicht achter het bedrijf Fiscariep uit Zeerijp is oud Middelstummer Anita Bos-van der Meer. Anita ken ik uit mijn tijd dat ik in het CDA bestuur zat. Toen we op zoek waren naar nieuwe mensen voor de kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen stuitten we op deze veelzijdige vrouw die toen nog druk aan de studie was. Momenteel vertegenwoordigt ze het CDA als gemeenteraadslid in de gemeenteraad van Loppersum. Dit combineert ze met het moederschap, overige vrijwilligersfuncties en haar bedrijf Fiscariep. Een druk bezette vrouw dus, van vele markten thuis!

Het bedrijf Fiscariep bestaat inmiddels drie jaar en richt zich op de fiscale en financiële dienstverlening. Eén van de hoofdredenen om voor zichzelf te beginnen is de ruimte die ze hierdoor krijgt om dieper op de materie in te gaan en om zaken goed uit te zoeken. Ze heeft ruime ervaring opgedaan bij een regionaal accountantskantoor dat haar de kans gaf om veel opleidingen te volgen. De meeste administratiekantoren zijn hoofdzakelijk boekhoudkundig ingesteld maar Anita is afgestudeerd als fiscaal jurist en derhalve belastingkundig zeer goed onderlegd. Belastingzaken zijn dan ook haar specialiteit maar uiteraard deinst ze niet terug voor de overige administratieve diensten als bijvoorbeeld het opstellen van persoonlijke, onafhankelijke financiële adviezen en het samenstellen van jaarrekeningen.

Anita is aangesloten bij een tweetal beroepsverenigingen. U kunt haar vinden in de Register Belastingadviseurs en bij de Federatie Financiële Planners.

Fiscariep

Open Dag Fiscariep

Anita Bos

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met haar opnemen via het telefoonnummer 0596-574815 of via 06-22620508.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69