Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Huitsing & Poort Notariaat en Mediation

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik Notaris Huitsing tot voor enige jaren geleden nauwelijks kende. Dat is toch opmerkelijk te noemen want hij zetelt met zijn notariskantoor al sinds 1997 in Middelstum. Toen ik mij enige jaren geleden afvroeg wie toch op zo’n enthousiaste wijze de kinderplaybackshow in Vita Nova presenteerde kreeg ik het verlossende antwoord: ‘Dat is onze notaris!’. Later kwam ik hem ook regelmatig tegen bij de intocht van Sinterklaas. Een echte kindervriend derhalve en iemand die zich inzet voor de leefbaarheid van het dorp. En nu dus ook één van de hoofdsponsoren van deze website.

Na een afgeronde studie Nederlands Recht ging mr. H. Huitsing (zoals hij officieel heet) in 1987 aan het werk in het notariaat. Daarnaast studeerde hij Notarieel Recht, welke studie hij afrondde in 1989. Zoals eerder vermeld werd Mr. Huitsing in 1997 benoemd tot notaris in de gemeente Loppersum en vestigde hij zich in dat jaar in Middelstum. Notariskantoor Huitsing is zowel georiënteerd op Stad als Ommeland. Persoonlijk contact en snelheid staan centraal en zijn enige kenmerken van de kleinschalige organisatie waar, naast de notaris, nog 7 medewerkers werkzaam zijn. ‘Kwaliteit wordt vertaald in onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en gedegen juridisch vakwerk.’

De diensten van de notaris zijn onder te verdelen in zes items die op de website nader toegelicht worden: onderneming, vereniging-stichting, onroerend goed, erfrecht, testament, samenleven. Ook voor de laatste actuele nieuwsberichten met betrekking tot notariële kwesties kunt u prima op de website van Notaris Huitsing terecht.

Bij belangrijke gebeurtenissen is het verstandig om afspraken goed en duidelijk op papier te zetten. Daarbij kan juist een notaris een onafhankelijk adviseur zijn. Deskundig, onpartijdig en kenner van het recht! Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een bepaalde dienst of andere informatie. Overigens is de website alleen al om de mooie foto’s en het grappige Koefnoen filmpje een bezoekje waard.

Contactgegevens: info@huitsingpoort.nl of 0595-552866

Babbelen met Notaris Huitsing

Ingebed

Babbelen met Notaris Huitsing 2.0

25 jaar Notariskantoor Huitsing 2.0

Notariskantoor mr. H. Huitsing is Huitsing & Poort Notariaat en Mediation geworden!

Babbelen met Bram en Marieke

Check voor meer bijzonderheden: www.huitsingpoort.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69