Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Karin Bloem

Naam: Karin Bloem

Adres, Woonplaats: De Akkers Eenrum

Leeftijd: 60 jaar

Burgerlijke staat: Getrouwd en moeder.

Beroep: Facilitair leidinggevende binnen Dignis / Lentis.

Hobby’s: Voetbal, klussen thuis, styling, fietsen (met ondersteuning, haha), wandelen.

Lievelingsgerecht: Mexicaanse gerechten.

Mooiste film ooit gezien: Feelgood films! Tijdens de middelbareschooltijd de film Bridge on de river Kwai gezien, deze blijft in mijn herinnering als erg indrukwekkend.

Mooiste sportmoment ooit: Nederlands elftal die de finale van ’88 wint. Ik ben naar de 1e wedstrijd van dit EK geweest (tegen Rusland). Die wedstrijd werd verloren maar er werd goed gevoetbald, dus een hele mooie revanche tijdens de finale!

Mooiste boek ooit gelezen: Mary Bryand, ze was een Britse “crimineel” die in 1787 naar de gevangeniskolonie gestuurd werd. Ze was 1 van de eerste gevangenen die uit Australië wist te ontsnappen. Samen met haar twee kinderen en acht andere gevangenen legde ze in 1791 een reis van 5000 km in 66 dagen per schip af.

Kijkt het liefst naar: Kopen zonder kijken, VT wonen en andere styling- / inrichtingprogramma’s, Spoorloos.

Beste popsong aller tijden: Avond van Boudewijn de Groot.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Eh,….

Mooiste plekjes van het Hogeland: Mijn geboorteplekje, uitzicht op de Waddenzeedijk vanuit Kleine Huisjes. De weg bij de dijk langs vanaf Pieterburen naar Noordpolderzijl en verder.

Favoriet vakantieland: Nederland, afgelopen zomer een fietstocht rondom de Zuiderzee gemaakt, prachtige plekjes gezien. Ik heb ook mooie herinneringen aan de vakantie met mijn broer en zus aan Tanzania. We waren op bezoek bij mijn nichtje die haar opleiding in Tanzania heeft afgerond (stage).

Mooiste stad: Mooie oude stadjes met een authentiek centrum.

Favoriete auto: Heb ik niet, als de auto maar rijdt!

Waar heb je spijt van: Nergens van.

Wat zou je ooit nog willen doen: ?

Respect voor vrouw/man: Ik heb respect voor mensen die veel doen voor de medemens. Vanuit de katholieke kerk (in Kloosterburen) ervaar ik grote en warme betrokkenheid vanuit de pastores en de vele vrijwilligers.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Liever niet.

Hoogtepunt uit het leven: Mijn kinderen hun geboortes, een fijne en goede jeugd en ook verdere mooie ontmoetingen later.

Dieptepunt uit het leven: Verlies van dierbaren (voornamelijk de jongeren die veel te jong zijn overleden), waaronder ook het verlies van mijn ouders.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Sandra Komrij, zij is een drijvende kracht binnen het bestuur van de VV Eenrum. Maar ook een hele goede planner en gastvrouw en daarbij voor de jeugd van grote betekenis.

Wat wil je verder nog kwijt: Bedankt voor de uitnodiging!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69