Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Hotel ’t Gemeentehuis Bedum, Harold Walraven

Met Harold Walraven van Hotel ’t Gemeentehuis Bedum heb ik misschien wel de grootste knuffelbeer van Bedum als adverteerder te pakken. ‘Hij heeft een grote gunfactor, de Bedumers mogen graag bij hem langskomen’, hoorde ik onlangs een prominent ‘Beemer’ zeggen. En met het grote succes van zijn vluggertjesvragen (hij heeft met afstand nog steeds de meeste views op zijn naam staan) op het netvlies kon ik zeker niet meer om hem heen qua benadering. Daarnaast heb ik ook op het voetbalveld al vaak de degens met hem gekruist in de streekderby’s tegen SV Bedum, met wisselend succes inderdaad.

Een droom kwam uit toen de geboren en getogen Bedumer Harold Walraven, samen met Andre Jutstra, het karakteristieke Hotel ’t Gemeentehuis anderhalf jaar geleden overnam. Groot was de schrik dan ook toen Jutstra vorig jaar plotseling overleed. Toen stond de jonge ondernemer, hij heeft nog maar 26 jaren op zijn levensteller, er alleen voor. Gelukkig werd van alle kanten hulp aangeboden en heeft hij zich hier met verve doorheen geslagen.

En Harold heeft nog geen minuut spijt gehad van de overname. Hij liep al stage in Hotel ’t Gemeentehuis toen hij 17 jaar was en kwam vanaf zijn 22e in vaste dienst. Hij roemt het karakteristieke en authentieke pand dat nog iets van de sfeer van vroeger uitademt. Echt grote veranderingen zullen op korte termijn dan ook niet worden doorgevoerd. “Dit pand biedt zoveel mogelijkheden. Het is eigenlijk een hotel, restaurant en bruin café in één. Prachtig gelegen in het centrum van Bedum. Ik kan dan ook genieten van dit pand inclusief het ruime terras (dat ook plaats biedt aan een barbecue) aan de voorzijde dat in de zomermaanden regelmatig volstroomt. We hebben ook nog eens de beschikking over een grote zaal, ideaal voor bruiloften en personeelsfeesten bijvoorbeeld.”

Harold is dus het visitekaartje van Hotel ’t Gemeentehuis en staat regelmatig als een ware kastelein achter de tap. Geen wonder dat de inwoners van Bedum en omstreken graag bij hem langs komen. Nieuwsgierig geworden naar al dit moois? Kom gerust eens langs aan de Grotestraat 2 in hartje Bedum. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 050-3012213 of info@hotelbedum.nl.

Ook de mooie website, inclusief foto’s, menukaart en beoordelingen, is zeker een bezoekje waard: www.hotelbedum.nl.

Babbelen met Harold Walraven

Culinair feestje

Nieuwe hoofdadverteerder

Heerlijk lunchen

Gebroeders Walraven

Babbelen met Nick Huizinga

Babbelen met Harold Walraven, deel II

Babbelen met Nico Homan

Babbelen met Arjan Koster

Babbelen met Harold, deel III

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69