Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zanger Klaus

Toen ik onlangs een berichtje kreeg van Zanger Klaus uit Warffum, over zijn interesse in het adverteren op mijn website, dacht ik aanvankelijk dat het voor Max Patat was. Max Patat is natuurlijk dé leverancier van patatpoeder in het noorden. Voor dit bedrijf is deze sympathieke zanger immers vertegenwoordiger in de drie noordelijke provincies.

Maar uit navraag bleek dat hij onder zijn artiestennaam wilde adverteren. Dit omdat een eerder interview uit begin 2017 uiteindelijk zelfs tot een optreden in een klein Fries dorpje leidde. Die informatie is inmiddels wat gedateerd natuurlijk. De hoogste tijd derhalve voor een update later dit jaar en dat kan prima vanuit de adverteerdersoptie.

Het viel warempel nog niet mee om hem aan de lijn te krijgen. Want de drukste tijd van het jaar is natuurlijk aangebroken. Overal vinden seizoensafsluitingen plaats, zeker bij de vele sportverenigingen in de omgeving, en daar is Zanger Klaus een graag geziene gast. Vier optredens in een weekend is dan eerder regel dan uitzondering.

Ooit begon Klaus als DJ in Jeugdsoos Sjelter in zijn woonplaats Warffum. Toen zong hij al graag met allerlei Nederlandse toppers mee. In zijn eigen café begon vervolgens zijn eigen muzikale carrière. Eerst nog met de gelegenheidstrio “Pappes Dikke Jongens” maar toen daar het nodige werk achterweg kwam, ging hij al snel zelfstandig als Zanger Klaus verder. En dat leidde tot optredens in grote feesttenten en kleinere kroegjes, maar ook tijdens dorpsfeesten, voetbalfeesten, bruiloften en huwelijksjubilea was en is hij een vaak geboekte zanger.

Nog steeds is het plezier in het zingen de belangrijkste drijfveer om door te gaan als artiest. En dat plezier weet hij altijd prima over te brengen naar het publiek dat hem graag in de armen sluit. Met Andre Hazes, Jan Smit, Jannes en Rene Schuurman als misschien wel de belangrijkste muzikale Nederlandse artiesten waar nummers van gezongen worden. Feest gegarandeerd dus!

Contactgegevens Zanger Klaus: 06-13427142. Mailen kan natuurlijk ook: klaus@maxpatat.nl. Dus mocht u een gezellige avond willen, bel of mail dan snel naar Zanger Klaus! Hierbij nog even een linkje naar zijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/zanger.klaus.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69