Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kapsalon Tabak

Kapsalon Tabak is al 80 jaar een begrip in Middelstum en omstreken. En van die 80 jaar maak ik ook al bijna een kwart eeuw gebruik van hun diensten. Aanvankelijk nam toenmalig eigenaar Trieneke Schollema mij onder handen met kam en schaar. Tegenwoordig gebeurt dit door de huidige eigenaar Henriët de Jonge-Pleiter en haar collega’s Jantje Schuit en Chantal ten Have voornamelijk met de tondeuse. Ondanks alle dwarrels in mijn haar ziet mijn kapsel er na een bezoek weer piekfijn uit inclusief mijn handelsmerk, de kuif!

Kapsalon Tabak is de kapsalon voor hem en haar, van jong tot oud. Knippen, kleuren, je haar laten opsteken. Het zijn zo maar enkele behandelingen waarvoor je bij kapsalon Tabak te Middelstum aan het juiste adres bent. Vakkundigheid en gezelligheid zijn de trefwoorden die op de kapsalon van toepassing zijn. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat je bij hen altijd verzekerd bent van de laatste trends. Maar ook voor een klassiek model kun je bij hen terecht.

Kapsalon Tabak

Een Kapsalon voor (Henriët van) Kapsalon Tabak!

Henriët van Kapsalon Tabak blikt enthousiast terug op eerste Kapsalonweekend!

Check voor meer bijzonderheden www.kapsalontabak.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69