Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het gastenboek van Steakhouse ‘De Kleine Munt’, deel IV

Dit is inmiddels al het vierde deel van de bijzondere reeks ‘mooiste en meest originele krabbels uit het gastenboek van Steakhouse De Kleine Munt’. Het restaurant dat nog steeds gelegen is in het pittoreske Termunten. Vlak aan zee gelegen staat op de website geschreven. Aan zee gelegen, merkte een inwoner wellicht zeer terecht op. Maar zeker een idyllisch plekje waar jaarlijks duizenden toeristen een bezoekje aan brengen. Vooral in het weekend is het vaak smoordruk. Een toeristische trekpleister van jewelste dus.

Maar dit terzijde, we keren terug naar het gastenboek. De eerste editie was ook het eerste verhaal wat ik over ‘De Kleine Munt’ schreef en stamt alweer uit 2013. De krabbels uit deze editie zijn aan het toen nog lege papier toevertrouwd in een periode van ongeveer anderhalf jaar in de jaren 2017 en 2018.

Gelukkig voor 99% weer positief gestemd. Dat leest zowel voor de uitbater, als het personeel en de scribent wel zo lekker en dankbaar weg. En gelukkig voor de auteur staan er in elk boek, dit keer een heel grote en stevige met zwarte kaft, wel weer krabbeltjes die je doen glimlachen. De uitsmijter in dezen heb ik voor het laatst bewaard, als ware het een lekker en verdiend toetje na de bevrediging van een gezonde en stevige trek. Lees rustig door tot het eind is de tip dus die ik u mee wil geven.

Na een uurtje lezen in het complimentenboek heb ik een kleine dertig krabbels geselecteerd. Met naast grappige ook gewoon mooie en warme woorden voor het bedrijf en zijn personeel. Soms zelfs internationaal georiënteerd. Voor u misschien een geschikte denkrichting mocht u binnenkort in de gelegenheid zijn om een krabbel in het vijfde gastenboek te zetten. Wanneer ik al een kritiekpuntje heb kunnen lezen dan ging het over een sporadisch wat langere wachttijd. Maar wat wil je ook, dit steakhouse is bij menig vleesfan gigantisch in trek. En wellicht doodt een origineel krabbeltje in het gastenboek wel de (wacht)tijd.

Genoeg voorinformatie lijkt mij zo, het is nu tijd voor het echte werk. Gaat u er maar weer goed voor zitten!

Het was weer fantastisch…… De import Termunters met aanhang uit Scheveningen.

We kwamen erg laat binnen maar hebben een geweldige service gekregen.

Het was kapot lekker!

Grote porties! Mee kunnen nemen, dus geen probleem. Verder lekker en gezellig!

Kogeltje rond naar huis. ’t Was heerlijk, tot next time.

Dit is het beste steakhouse dat ik ken!

Lekkel, lekkel, op naar de afhaalchinees……(grapje)

Heerlijk gegeten, kindvriendelijk en altijd een leuk cadeautje. Bedankt!

Alles heerlijk, goede muziek. Verse aardappelsalade, lieve bediening, rode wijn perfect, steak goed gebakken, gamba’s heerlijk, cowboysoep goed gevuld en toch nog een dessert om onze trouwerij te herdenken (28 jaar geleden). We komen zeker nog een keer terug.

Very dreaming location, very classic! Egypt,……

The location is very pretty, delicious food, and the design and the decorations are fantastic. Egypt,…..

Ook al ben je een poosje niet meer geweest, het is en blijft hier altijd goed! Super sfeer, top team en het eten is fantastisch! Het weerzien van collega’s en werkgever is altijd fijn. Lieve Pieter en collega’s, ik mis jullie, het was een geweldige tijd!! Gauw komen we weer, en andersom zijn jullie ook altijd welkom. Dikke toet!

Na het winnen van de Facebookactie een heerlijke avond beleefd op mijn 30e verjaardag. *****, 5 sterren is het waard!

Het was het waard om hier een dag voor te vasten!

Wederom zalig & glutenvrij gegeten. Groet’n oet Meij.

De Kleine Munt is een te gekke stunt!

Wat heb ik hier weer heerlijk gegeten, prima personeel! Voorgerecht: hotwings (aanrader!) Hoofdgerecht: BBQ-burger (ook een aanrader!) Nagerecht: Brownie (aanrader)! Het smaakte prima en was met liefde bereid!

Al jaren zie ik bij ons voetbalveld een sponsorbord van De Kleine Munt. Vanavond voor het eerst hier gegeten. Een steak van 500 gram. Het was heerlijk en bovendien heerst er een gezellige sfeer. Helemaal top!

Vol, vol, vol!! Heerlijk!

Het was ’n heerlijk zitten, omdat het regende kwamen we onverwacht hier terecht. We lopen het kustpad, prachtig! Groeten uit Brabant.

Het was bijzonder lekker, een grote BZV (of BZN) fan uit Delfzijl.

Heerlijk gegeten, we gaan reclame maken in Gelderland!

Vanuit Noord-Holland: Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer en supervriendelijke bediening. Een aanrader! Groeten uit Zaanstad.

De Ribeye was goddelijk! En de rest ook…..

Ja, moi eem! Groet’n van VVS Oostwold!

Beste burger ooit: Spicy Burger!

U nadert het einde van dit boek. Vergeet bij het einde niet uw bagage mee te nemen……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69