Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gonnie Smit Hypotheekadvies Bedum

De vluggertjesrubriek bracht mij voor het eerst in contact met de uit Bedum afkomstige Gonnie Smit. Met haar antwoorden creëerde ze een groot bereik plus de nodige positieve reacties. Toen werkte ze nog als Financieel Adviseur bij de Rabobank in de stad Groningen. Tijdens het Bedrijvenvoetbal in Bedum hadden we nog even kort contact. Het edele voetbalspelletje is dus een gezamenlijke passie. Inmiddels is Gonnie voor zichzelf begonnen en treedt ze als kersvers onderneemster toe als adverteerder op mijn website.

Na bijna vijftien jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt begon het toch te kriebelen. Onlangs nam ze het weloverwogen besluit om haar baan op te zeggen en voor zichzelf te beginnen. Hierdoor kan ze nog beter een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies uitbrengen en gericht werken aan een langdurige relatie met haar klantenkring. Met als kernpunten haar laagdrempeligheid en een persoonlijk en deskundig advies in begrijpelijke taal. Met meer dan tien jaar werkervaring in de stad Groningen en de omliggende dorpen mag ze zich met recht een ervaren financieel adviseur noemen. Haar kantoor aan huis biedt de vereiste kwaliteit en ze voldoet aan de zwaarste eisen die de beroepsgroep aan de activiteiten stelt.

Voor een deskundig hypotheekadvies kunt u dus prima bij haar terecht. Niet alleen starters die net beginnen op de huizenmarkt maar ook huiseigenaren die toe zijn aan een volgende stap kan ze van advies voorzien. Wilt u een hypotheekcheck of denkt u er over na om uw hypotheek te verhogen of over te sluiten, klop dan gerust eerst even bij Gonnie aan voor het beste advies. Want net als uw huis heeft ook uw hypotheek onderhoud nodig om passend te blijven. Een persoonlijk gesprek bij u thuis behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ook op het gebied van schade-, overlijdensrisico- en woonlastenverzekering kunt u prima bij haar terecht. Financiële onduidelijkheid en onzekerheid is voor de meeste mensen erg vervelend. Voordat u een verzekering afsluit is het goed om hierover geadviseerd te worden.

Naast Bedum en Groningen richt Gonnie zich met haar onderneming vooral op potentiële klanten in de regio. Bijvoorbeeld klanten uit Middelstum, Ten Boer, Loppersum, Uithuizen en Uithuizermeeden zijn van harte welkom, maar uiteraard ook uit omringende plaatsen. Neem gerust eens contact op met haar. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kan ook bij u thuis plaatsvinden.

Gonnie’s contactgegevens zijn: 06-48928747 of info@gonniesmithypotheekadvies.nl

Babbelen met Gonnie

Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen uit Bedum zoekt het hogerop!

Halfjaarscheck met Gonnie

Halfjaarscheck met Frank

Halfjaarscheck met Gonnie, deel II

Halfjaarscheck met Frank, deel II

Halfjaarscheck met Gonnie, deel III

Halfjaarscheck met Frank, deel III

Halfjaarscheck met Gonnie, deel IV

De nieuwe website is zeker een bezoekje waard: www.gonniesmithypotheekadvies.nl.

Ze is ook te volgen via Facebook: (Facebook Gonnie Smit Hypotheekadvies).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69