Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen uit Bedum zoekt het hogerop!

Toen Ben Hoeksema van Hoeksema Schilders aangaf te willen stoppen met de Kwartaalkeek kwam hij zelf al met de oproep dat mogelijke geïnteresseerden zich eventueel konden melden om één keer per kwartaal even bij te praten over de stand van zaken van de onderneming en de ondernemer persoonlijk.

Zelf struinde ik ook mijn adverteerderbestand bij langs. ‘Zou het iets voor Gonnie zijn?’, vroeg ik mij op den duur af. Het was al weer dik drie jaar geleden dat ik bij haar geweest was voor een uitgebreid interview. En in die drie jaar heeft Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen uit Bedum een mooie stap en vlucht gemaakt.

Allereerst werd het thuiskantoor ingeruild voor een eigen kantoor aan de Molenweg waar ze samen met nog enige bedrijven kantoorruimte op de eerste etage deelt. Naast kundig hypotheekadvies werd ook de verzekeringstak in de loop der jaren steeds belangrijker. Ze kreeg het steeds drukker dus maar gelukkig was daar broer Frank nog. Sinds twee jaar heeft hij de gelederen versterkt. Ook bij hem kun je terecht voor een hypotheek- of verzekeringsvraagstuk.

Gonnie nam mijn voorstel in overweging maar om elk kwartaal wat over de nieuwste ontwikkelingen binnen haar bedrijf te praten, dat ging misschien wat te ver. Maar een halfjaarevaluatie inclusief een maandelijks Facebook- en LinkedInbericht dat leek haar wel wat toe. En zo treedt Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen per 1 mei toe als ‘middenadverteerder’ van de website.

Van harte welkom en hartelijk dank natuurlijk voor deze stap omhoog. Binnenkort volgt de eerste halfjaarafspraak, net als bij de tandarts, en dan zullen we verder ingaan op dit heuglijke feit en de nieuwste ontwikkelingen in hypotheek- en verzekeringsland…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69