Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Timmerfabriek Oomkens Middelstum

Wie de naam Timmerfabriek Oomkens hoort, denkt in deze contreien ongetwijfeld direct aan Klaas Oomkens. En dat is natuurlijk hartstikke mooi want Klaas was jarenlang het boegbeeld van dit bedrijf en hopelijk wordt deze connectie nog vele jaren gelegd. Maar aan dat directeurschap is onlangs een eind gekomen. Met als gevolg dat Sebastian Jünemann het directeursstokje heeft overgenomen. En die zag gelukkig ook wel wat, na een mooie aanbeveling van Klaas zelf, in het adverteren op mijn website. Waardoor hij zich binnenkort, begin 2022, in een uitgebreid interview op deze website nader zal introduceren en u alles over hem en zijn achtergronden en drijfveren te weten zult komen.

Maar eerst zal binnenkort in een artikel aandacht worden besteed aan het afscheid van Klaas die aan het eind van dit jaar met pensioen gaat. De man die in 1974 bij het bedrijf in dienst trad. Het bedrijf dat toen nog op Toornwerd zat en in 1967 door zijn vader opgericht werd. Klaas nam het stokje op 1 januari 1990 over en zorgde ervoor dat de productieruimte naar het industrieterrein van Middelstum verhuisde waar het bedrijf verder kon groeien.

Na enige crisisjaren stuitte Klaas in 2016 op Sebastian Jünemann. ‘Een van de beste dingen die me is overkomen’, aldus de voormalige DGA. Inmiddels is Sebastian alweer 5 jaar betrokken bij de timmerfabriek en na twee jaar medeaandeelhouder nu dus enig aandeelhouder geworden. Klaas en Sebastian hebben in de afgelopen vier jaar de timmerfabriek gemaakt tot dat wat het nu is. Met de uitbreiding van het bewerkingscentrum voor houten kozijnen, een computergestuurde afkortzaag, een machinaal computergestuurde HSB-lijn en nog een nieuwe bedrijfshal van 1.200 m2 tot gevolg!

Dankzij het gerobotiseerde productieproces kan Timmerfabriek Oomkens met ijzeren precisie uw kozijnen en houtskeletbouwwanden produceren. Kozijnen die met minimaal onderhoud een levensduur kunnen halen van wel tachtig jaar. Ook kunnen zij uw kozijnen in alternatieve houtsoorten produceren waardoor schilderen niet meer noodzakelijk is. Daarbij is Timmerfabriek Oomkens een hightech gevelproducent geworden die in hun fabriek onder ideale omstandigheden uw woning kan maken. Het inbouwen van kozijnen, inclusief beglazing en verdere installatiewerkzaamheden, valt hier ook onder. Daardoor is uw woning dus binnen één dag wind- en waterdicht waardoor u geen last heeft van onnodig bouwvocht!

Babbelen met Sebastian Jünemann

Pensionado Oomkens

Erik Smith

Johan Pijl

Marit van Baren

Jan Hofman

Jakob van Dam

Minke Freij

Mohammed El Chabti

Arie en Jari

Nieuwsgierig geworden? Timmerfabriek Oomkens is te bereiken via 0595-551543. Mailen kan ook: info@tifa-oomkens.nl; En check voor meer informatie gerust de nieuwe website www.tifa-oomkens.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69