Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Hotel ‘t Gemeentehuis nieuwe hoofdadverteerder!

Prachtig nieuws van het adverteerdersfront want de website is een nieuwe hoofdadverteerder rijker. De jonge Bedumer ondernemer Harold Walraven durft het aan om zich met zijn logo van Hotel ‘t Gemeentehuis onder ‘De Kleine Munt’ en Koozaa bovenaan elke pagina van de website te nestelen. Hartelijk dank hiervoor natuurlijk!  Wat uiteraard ook inhoudt dat er wekelijks een berichtje via socialmedia de digitale ether ingeslingerd wordt….

En dat is wellicht geen overbodige luxe want er gebeurt veel hoor in en om dit bijzondere Hotel, gelegen in het oude ‘stadshart’ van Bedum aan het Boterdiep. Binnenkort komt bijvoorbeeld de Dickens Kerstmarkt er weer aan en ook tijdens de Bedumer Winterloop zal er het nodige gebeuren aan het begin van de  Grotestraat!

Kortom, Harold heeft er zin in en bruist van de ondernemerszin. Er is veel gebeurd sinds de twee jaar dat hij de scepter zwaait over het Hotel maar het lijkt er op dat hij er alleen maar sterker uit is gekomen. Wellicht het grote voordeel van zijn jeugdig idealisme en enthousiastme. Oh ja, bij het Hotel ‘t Gemeentehuis kun je prima terecht voor een lekkere lunch of diner, een gezellig avondje uit, een effectieve vergadering of een overnachting. Een wezenlijk onderdeel dus van het kloppend hart van Bedum…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69