Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Peter Zuidhof van Disco-n-Action

Peter Zuidhof ken ik al vanaf mijn jonge jeugdjaren want hij woonde bij mij op de hoek van de G.A.-straat. Al van jongs af aan staat hij bekend om zijn spraakwaterval en zijn goedgeluimd gemoed. Van een ochtendhumeur was nooit sprake want ’s morgens vroeg in de bus naar Groningen lulde hij mij al de oren van de kop. Of ik dat nu leuk vond of niet…

Ooit redde hij mij uit hevige nood toen ik tijdens een bruiloft ceremoniemeester was en de band niet op kwam dagen. Eén telefoontje naar Peter was genoeg om de avond te redden. Een uurtje later was de drive in show opgebouwd en werd het alsnog een memorabele avond. Ik heb via via wel eens gehoord dat dit het prille begin geweest is van Disco-n-Action… Inmiddels is het verzorgen van de muziek en entertainment tijdens bruiloften een professie geworden. Immers, als bruidspaar wil je dat alles volgens plan verloopt!

Op zijn website worden we van harte welkom geheten. ‘De laatste jaren zie je het steeds vaker. Op menig feestje kom je een drive in show tegen. Dj’s en Drive In Shows hebben de markt van feesten heroverd. Met een DJ haal je een avondvullend programma in huis. Zonder ingelaste pauzes en met de flexibiliteit om op gezelligheid en de wensen van het publiek in te springen!’

Disco-n-Action staat garant voor service, flexibiliteit en kwaliteit. Door jarenlange ervaring en door gebruik te maken van professionele apparatuur. Peter kan voor vele doeleinden ingezet worden: bruiloften, schoolfeesten, feesttenten, dorpsfeesten, personeelsfeesten, jubilea, etcetera. Ook voor bijvoorbeeld vergaderingen en bijeenkomsten heeft Disco-n-action de kennis en apparatuur in huis getuige de volgende tekst op de website: ‘Voor het verzorgen van licht, geluid en beeld tijdens een vergadering, toneelstuk, modeshow, musical, begrafenis, opening of uitvoeringen, zijn wij u graag van dienst!’

De nieuwste takken van sport van Disco-n-Action zijn de verhuur van karaokesets en het verzorgen van live-streams. Je kunt karaoke huren zonder gedoe! In een straal rond 40 kilometer rond de stad Groningen levert Peter de uitrusting werkend af. Hij bouwt op en neemt de tijd om u kosteloos wegwijs te maken met het systeem. Disco-n-Action heeft de techniek in huis om uw E-vent, gebeurtenis, bijeenkomst, vergadering, jubileum, begrafenis, bruiloft, ceremonie te voorzien van een professionele stabiele live-stream. Vanuit iedere plaats in Nederland kan Peter een mooie uitzending maken, die over de hele wereld te zien is!

Een persoonlijke benadering staat bij hem voorop. Vandaar dat hij altijd persoonlijk bij u langs komt om het feest of evenement door te spreken. Om er daarna voor te zorgen dat alles perfect geregeld wordt en u kunt genieten van een avond die u nooit zult vergeten…

Contactgegevens: info@disco-n-action.nl of 0595-795042

Babbelen met Peter

Peter in het Glazen Huis

Peter tijdens de Omloop van Bedum

Peter Zuidhof is groot geworden met Sunsation

Nog één keer knallen op Koningsdag

Check voor meer details de website: www.disco-n-action.nl.

En als rasentertainer is ook het schrijven hem wel toevertrouwd:

November als opmaat naar december

Bevrijding

Code rood

Proosten

Prestaties

Veertig

Love is in the air

Het wonder van Wolvega

Veranderende tijden

Rondje 38.6

Als stenen konden praten

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69