Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa V.O.F.

Jaap en Harm Jan Wieringa zijn dé mannen achter allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa. Harm Jan ken ik al jaren als gitaarvirtuoos van de herrezen Music Boys en hij staat bekend als zeer atletisch. Jaap is een echte motorfreak en hem kom ik dan ook regelmatig op de motor tegen. Beiden zijn reeds jarenlang bekend in Middelstum en omstreken als zeer betrouwbare en vaardige vaklui, van vele markten thuis.

U bent bij de gebroeders Wieringa aan het juiste adres voor aanbouw (hierbij valt te denken aan een nieuw te bouwen serre), onderhoud aan uw woning, schuur of garage en renovatieprojecten bijvoorbeeld wanneer u uw badkamer wilt aanpakken. Dit is nu nog aantrekkelijker want bij een woning ouder dan twee jaar kunt u nog tijdelijk profiteren van de 6% BTW regeling. De werkzaamheden worden op ambachtelijke wijze uitgevoerd.

Op hun website zijn enige voorbeelden te zien van projecten waar ze zich mee bezig houden. Momenteel zijn de gebroeders Wieringa druk in de weer met het behandelen en afhandelen van de schadeclaims afkomstig van de gevolgen van de aardgaswinning door de NAM. Wanneer u schade heeft kunt u dus met een gerust hart contact met hun opnemen!

Babbelen met Bert

Erkend schadeherstelbedrijf

VCA-certificering

Testhuis Italië

Topmaand

Bouwcombinatie De Delle

Aardbevingspact

Check voor meer bijzonderheden: www.gebroederswieringa.nl.

(U komt op de website door op www.gebroederswieringa.nl of op het logo te klikken)

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69