Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gebroeders Wieringa erkend bedrijf voor herstelsystemen

Gisteren werd ons gebied weer getroffen door een aardbeving. En daarom is het altijd goed om te weten dat er bedrijven in de buurt zitten die gecertificeerd zijn voor schadeherstel. Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa is zo’n bedrijf. Onlangs hebben 4 medewerkers een intensieve cursus schadeherstel gevolgd. En niet alleen gevolgd maar ook met goed resultaat afgerond. Met als resultaat dat zowel de betrokken cursisten als het bedrijf zelf een officieel schadeherstel certificaat in ontvangst mocht nemen. En dat geeft natuurlijk een extra stukje service en kwaliteitsgarantie.

De gebroeders Wieringa werken voor hun verankering- en herstelsystemen met Thor Helical systemen. Dit biedt u extra veiligheid. Mocht u hier meer over willen weten, druk dan op deze link: Thor Helical

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69