Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Topmaand voor Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa

Maart 2016 kan met een gouden randje de annalen in voor de medewerkers van Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa. Allereerst werden ze bedolven door media-aandacht daar enige medewerkers naar Italië afreisden. In Pavia werd voor de NAM een kapconstructie gebouwd voor hun testhuis in Pavia. Naast de plaatsing van de kapconstructie hielden de medewerkers zich ook bezig met de afrondende werkzaamheden, zoals het leggen van de dakpannen en de vorsten die in mortel gelegd moeten worden op het testhuis.

Dit project is inmiddels succesvol afgerond. Maar er is meer goed nieuws van het Wieringa front. Een nieuwe website bijvoorbeeld, check hiervoor deze link: Website Gebroeders Wieringa. Op deze website veel mooie foto’s van de projecten waaraan de afgelopen maanden gewerkt is. En nu we toch bezig zijn, moeten ze gedacht hebben, ook het logo werd vernieuwd. Er zijn ongetwijfeld saaiere maanden geweest voor dit bedrijf.

Als klap op de vuurpijl gaven ze ook nog eens te kennen dat ze één van de (sub)hoofdsponsoren van deze website willen worden. En daar ben ik natuurlijk weer heel content mee! Laat ze maar schuiven dus, de medewerkers van Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69