Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa gaan internationaal voor werkzaamheden aan NAM-testhuis

Dit weekend vertrekken 3 medewerkers van Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa uit Middelstum naar Italië. Daar gaan ze voor de NAM een kapconstructie bouwen voor hun testhuis in Pavia. Het metselwerk aan dit huis is inmiddels klaar. Jaap Wieringa denkt dat de 3 medewerkers zo’n 10 dagen nodig hebben om deze bijzondere klus in Italië te klaren.

Naast de plaatsing van de kapconstructie zullen de medewerkers zich ook gaan bezighouden met de afrondende werkzaamheden, zoals het leggen van de dakpannen en de vorsten die in mortel gelegd moeten worden op het testhuis.

Ze hebben er zin in, de mannen van Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa. Jaap: 

“Het is ook best wel spannend natuurlijk, want dit is onze eerste buitenlandse opdracht en je wilt goed beslagen ten ijs komen. Voordat onze medewerkers er zijn, hebben ze een reis van ongeveer 15 uur voor de boeg. We vinden het een hele mooie en uitdagende opdracht. Toch leuk dat we onze kennis en kunde nu ook in het buitenland mogen demonstreren!”

“En ook leuk dat RTV Noord aandacht aan dit bijzonder project besteedt. Goos de Boer is net geweest om opnames te maken voor radio en televisie. Dat geeft deze opdracht natuurlijk nog een extra boost.”

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69