Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nog even terugblikken met en een nieuwe aanbieding van Eisse Wiersema van Knis Beheer Sappemeer

Als ik Eisse Wiersema van Klussenbedrijf Knis Beheer Sappemeer aan de lijn krijg is hij net druk bezig met het kitten in een woning in Groningen na eerst een lekkage verholpen te hebben. ‘En terwijl ik hiermee bezig was, kwam de buurman informeren of ik bij hem een nieuw raam kan plaatsen. Daarvoor moet ik dus binnenkort even een offerte maken. Dat gebeurt wel vaker, dat potentiële klanten spontaan langskomen bij een klus. Zo krijg ik het werkjaar natuurlijk met gemak vol.’

En dat terwijl 2023, zijn eerste volle jaar met alle aandacht voor KNIS Beheer, ook al zo’n goed jaar was waarin hij de hele tijd druk was met allerlei diverse klussen. Ik heb kortom een tevreden vakman aan de lijn. ‘En vanaf eind maart wordt het allemaal nog mooier want dan heb ik in mijn woonplaats Sappemeer ook nog eens een eigen loods tot mijn beschikking. Dat is overigens hard nodig want ik heb nu op diverse plaatsen allerlei materiaal liggen. Zo ligt al het steigermateriaal wat ik vorig jaar gekocht heb gewoon bij mij thuis opgeslagen. Dat is dus niet ideaal.’

Maar ook dat probleem is dus binnenkort verholpen en daarmee is Eisse met zijn Knis Beheer weer een stukje verder. Ik bel hem met de vraag of hij voor de lezers van bert-koster.nl nog weer een nieuwe en scherpe actie in de aanbieding heeft en dat blijkt het geval. Net als vorig jaar heeft Eisse voor die mensen die een nieuwe schutting via hem willen plaatsen een mooi aanbod in het verschiet. Hiervoor maakt hij bij de montage wederom gebruik van hardhouten palen die een langere levensduur garanderen dan zachthouten palen.

‘Vorig jaar heb ik een prijs afgegeven per 4 meter maar voor dit jaar geldt een prijs van €139,- per strekkende meter. Dit is inclusief BTW, montage én materiaal (actievoorwaarden van toepassing, neem contact op voor de precieze voorwaarden). Door alle gestegen kosten valt deze prijs iets hoger uit dan vorig jaar maar u kun nog steeds profiteren van een dikke tien procent korting. Zeer de moeite waard dus om even navraag te doen of en een gerichte offerte aan te vragen.’

Aarzel dus niet en neem snel contact op met deze man met de handige handjes: 06-12927008 of eisse@knisbeheer.nl. Dat geldt natuurlijk ook voor allerlei andere klussen in en om uw huis. Laminaat leggen, een keukenblok installeren, kunststof kozijnen plaatsen, kleine reparaties, enz. enz., Eisse is uw (vak)man! Neem anders voor de nodige ‘actiefoto’s’ gerust eens een kijkje op zijn website: www.knisbeheer.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69