Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Een mooie nieuwe klusaanbieding van Knis Beheer!

Bijna een jaar geleden alweer is Eisse Wiersema van Knis Beheer Sappemeer voor zichzelf begonnen. En wat een rollercoasterjaar is het geweest. Veel nieuwe indrukken opgedaan natuurlijk maar ook nieuwe vaardigheden als offertes maken, het benaderen van klanten en de administratieve afwikkeling van allerlei klussen kwamen op zijn pad. Maar hij sloeg zich er met verve doorheen! Met als gevolg dat hij nu al ongeveer een half jaar vooruit kan plannen wat betreft de grotere klussen.

Als ik hem bel om een nieuwe aanbieding te bespreken is hij net onderweg naar huis vanaf een klus in het Friese Oosterwolde die hij samen met de plaatselijke klussenbedrijf aldaar is aangegaan. Een week eerder bracht die samenwerkingsverband hem naar Blijham en zo strekt hij zijn tentakels steeds verder uit in de drie noordelijke provincies.

Op zijn Facebookpagina is goed te volgen waar hij zich in de afgelopen maanden zoal mee bezig heeft gehouden. Het plaatsen van een vlizotrap bijvoorbeeld maar ook het plaatsen van kunststof kozijnen. Het aanbrengen van een dakraam of dakvenster, het aanleggen van laminaat inclusief hoge en lage plinten, een leuke tuinklus inclusief betegelwerkzaamheden, een timmerklus op aanbouwgebied, een nieuwe schutting plaatsen, enz., enz.. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het vak ook zo mooi.

Na de eerste aanbieding eind mei, het plaatsen van een nieuwe schutting tegen een zeer scherpe prijs, is het nu de hoogste tijd voor een passend vervolg. Heeft u thuis nog allerlei kleine klussen liggen waar u maar niet aan toe komt? Geen nood, gewoon Eisse bellen of mailen. Hij komt graag een keer een dagje langs. Waar je qua klussen aan moet denken? Een lamp aanbrengen, repareren of vervangen bijvoorbeeld. Of een kapotte deurklink vervangen. Of spulletjes ophangen of monteren. Kortom, diverse kleine klusjes die  steeds blijven liggen.

Voor het bedrag van €350,- inclusief BTW en reiskosten (actie geldt voor één klusdag en voor de drie noordelijke provincies) komt Knis Beheer graag een keer een werkdagje van acht uur bij u klussen. Als dat geen scherpe aanbieding is! Heeft u hierover aanvullende vragen, bel of mail dan gerust: 06-12927008 / eisse@knisbeheer.nl. Meer weten over Eisse zijn dienstenpakket inclusief foto’s van onlangs afgeronde projecten, check dan gerust www.knisbeheer.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69