Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Knis Beheer nieuwe hoofdadverteerder inclusief eigen website en een mooie aanbieding!

In januari werd Eisse Wiersema uit Sappemeer met Knis Beheer adverteerder op mijn website. Knis Beheer is eind vorig jaar ontstaan uit de aanschaf, verhuur en onderhoud van eigen woningen. Inmiddels zijn we een half jaar en een uitgebreid interview verder en onlangs is ook de fraaie website van Knis Beheer in de lucht gekomen: www.knisbeheer.nl. Daar kunt u lezen waar u Eisse zoal voor kunt benaderen en op deze website zijn ook de nodige ‘actiefoto’s’ van onlangs uitgevoerde projecten te zien.

Knis Beheer is een bedrijf dat bekend staat om zijn persoonlijke, betrouwbare en professionele hulp bij het (ver)huren van een woning, het onderhouden daarvan en de uitvoering van externe klussen. En dat vertrouwen betaalt zich uit want Eisse krijgt het steeds drukker en de projecten worden steeds groter.

Toen we na een half jaar de balans opnamen, was daar een prachtige vervolgstap. Knis Beheer wordt namelijk vanaf 1 juni één van de zes hoofdadverteerders van www.bert-koster.nl. Eén van de belangrijkste beweegredenen hiervoor is, dat op deze manier regelmatig een mooie actie gepromoot kan worden maar ook om de nieuwe website blijvend onder de aandacht te brengen.

Uiteraard eindigen we dan ook dit heuglijk bericht met een scherpe aanbieding. Want mocht u (binnenkort) in overweging zijn om een nieuwe schutting te plaatsen, één van Eisse zijn vele specialiteiten, dan kan hij dit voor u regelen voor het zacht prijsje van €449,- per 4 meter inclusief BTW, montage én materiaal (actievoorwaarden van toepassing, neem contact op voor de precieze voorwaarden). Uniek aan dit aanbod is dat u hardhouten palen gemonteerd krijgt in de grond. Dit garandeert een langere levensduur dan zachthouten palen.

Normaal zou hij u hier €575,- voor moeten berekenen. Aarzel dus niet en neem snel contact op met deze handige duizendpoot om dit buitenkansje te verzilveren. Hierbij Eisse zijn contactgegevens: 06-12927008 of eisse@knisbeheer.nl. Volgend kwartaal volgt weer een nieuwe actie!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69