Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De Caenerij Bedum zoekt het hogerop!

Op 1 augustus namen Daan Vogelaar en Linda Heuker in Bedum De Caenerij en Grandcafé Koning over van Gerrit Koning. En dat in combinatie met hun mooie avontuur in Ten Post waar ze al enige jaren restaurant Bij de Molen onder hun hoede hebben. Drukke maanden volgden en wat was dat een groot verschil met eind vorig jaar toen Nederland in een lockdown verkeerde. Gelukkig hangt de vlag er in Ten Post en Bedum momenteel heel anders bij. Met volle restaurants en gezellige kerstdagen achter de rug op beide locaties zien Daan en Linda 2023 met veel vertrouwen tegemoet!

Eind augustus begon het ondernemende stel met het adverteren middels De Caenerij op mijn website en vier maanden later is daar de verheugende mededeling dat ze qua logo-positionering een stap omhoog zetten door middenadverteerder te worden. Waarbij ik gerust mag stellen dat de Facebookberichtgevingen niet onderdoen voor een hoofdadverteerder. Dank voor het gestelde vertrouwen en mooi dat het zo kan! Dat ik maar weer vele mooie berichten mag plaatsen en delen waarbij de combinatie met Grandcafé Koning niet geschuwd wordt.

Wat betreft restaurant Bij de Molen wordt er op adverteedersgebied ook een mooie stap gezet. Want naast het Facebookbeheer en –delingen mag ik ze nu ook op LinkedIn promoten. Want voor zakelijke meetings, presentaties, lunches, diners en personeelsfeestjes kun je inderdaad prima bij ze terecht met alle benodigde voorzieningen voorhanden. En dat mag heel Groningen (nog meer) weten. Ook in dit geval geldt vanuit mijn kant: dank voor het gestelde vertrouwen en op naar een nog drukker 2023! Want Bij de Molen maakte in 2022 een prachtige groeispurt door met volle zalen tot gevolg.

En zo mag ik 2022 aan het eind van het jaar afsluiten met mooi adverteerdersnieuws en zie ook ik 2023 met vertrouwen tegemoet. Maar eerst nog even de jaarwisseling door zien te komen. Prachtige dagen toegewenst en tot volgend jaar!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69