Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nog even terugblikken met Eisse Wiersema van Knis Beheer Sappemeer

Het viel nog niet mee om Eisse Wiersema van Knis Beheer Sappemeer aan de lijn te krijgen. Naast drukke bedrijfswerkzaamheden zijn daar natuurlijk soms ook nog de nodige gezinsactiviteiten die moeten gebeuren op een dag. En dan moet je af en toe balanceren om alle ballen in de lucht te houden. Maar wanneer ik Eisse uiteindelijk aan de lijn krijg, blijkt gelukkig al snel dat ik met een tevreden man praat, zeker omdat hij nu een mooie nieuwe loods tot zijn beschikking heeft…

Hoe bevalt de nieuwe loods Eisse?

Prima, en hij staat inmiddels bijna ook al helemaal vol. Ondanks dat ze hier op het nieuwe bedrijventerrein in Sappemeer nog bezig moeten met de voorzieningen, zo zijn we bijvoorbeeld nog niet aangesloten op het riool, ben ik hartstikke blij dat ik al mijn spullen nu mooi centraal onder één dak kan opslaan. Dat maakt ook dat ik in en om mijn eigen huis wat meer beweegruimte heb.

Want reken maar dat je in dik anderhalf jaar toch al heel wat spullen verzameld hebt. Steiger- en klusmateriaal, allerlei houtwerk, de aanhanger en overig klein materiaal, het heeft nu grotendeels een plekje gevonden. De tijd tot aan de zomervakantie kan ik, tussen andere opdrachten door, nog mooi besteden aan een finishing touch. Zo moet er boven bijvoorbeeld nog een kantoorruimte afgetimmerd worden.

Het is voor jezelf natuurlijk dus dat doe ik met alle liefde. Maar ik kan ook uitzien naar de augustusmaand waarbij we met het gezin erop trekken richting Brabant. Even de boel de boel laten en de werkdeur achter mij dichtslaan. Want we hebben in die dikke anderhalf jaar mooie stappen gemaakt.

Tevreden dus over de ontwikkeling van Knis Beheer?

Jazeker, we mogen absoluut niet klagen. De klussen die ik nu aanneem zijn grotendeels al weer voor volgend jaar. Na de vakantie wachten er direct al twee grotere klussen op mij. Allereerst een keukenverbouwing en daarna een sanitaire verbouwing bij een kinderdagverblijf. En tot de bouwvakvakantie kan ik mij nog bezig houden met twee bestratingklussen naast de loodsactiviteiten. Je hoort hierbij direct de diversiteit van werkzaamheden en dat maakt mijn werk ook zo leuk.

Je hebt net een mooie klus afgerond toch?

Klopt! In Delfzijl heb ik een complete woning van nieuwe kunststof kozijnen voorzien. Dat vond ik een hele leuke klus. Gelukkig kon ik hierbij gebruik maken van de diensten van een collega want het ging in totaal om zestien stuks en om die alleen te plaatsen, dat is immers geen doen. Maar goed om te vernemen dat de klant tevreden was met het eindresultaat, dat kunnen we mooi weer afvinken. Dus mochten er mensen zijn die nieuwe kunststof kozijnen willen hebben, denk dan gerust even aan Knis Beheer.

Verder zijn er uit de speciale ‘Raad waar de banner staat’-actie nog drie mooie offertes voortgekomen die ik nog met een mooie actiekorting door moet rekenen. Deze Knis Beheer-banner stond in een wijk in Sappemeer. Vlakbij huis dus met als gevolg meerdere goede inzendingen vanuit de directe omgeving.

Ik zal je maar niet langer van het werk houden dan….

Ha, niets mis mee hoor om op deze manier nog even de afgelopen maanden door te nemen, inclusief de mooie klussen. En ik hoop dat tijdens ons volgend praatje alles hier in en om de loods tiptop geregeld is. Maar daarbij ben je ook afhankelijk van andere partijen natuurlijk en dus moet ik mij hierover maar niet al te druk maken. Langs deze weg wil ik alle lezers alvast een goede vakantietijd toewensen. Dat wens ik onszelf ook toe natuurlijk maar eerst moeten we er nog even stevig tegenaan…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69