Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. Middelstum

Middelstum telt enige gerenommeerde timmerbedrijven. Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. is er één van. Onlangs viel er wat te vieren voor het bedrijf. Samen met Bouwbedrijf Van Dijken en Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa werden de handen ineengeslagen om gezamenlijk het VCA traject tot certificering af te leggen. En dit is gelukt, van harte gefeliciteerd. U kunt uw verbouwing nu nog veiliger aan hen uitbesteden. Overigens is mede-eigenaar Simon Boer ergens nog een heel klein beetje familie van mij want hij is de broer van mijn tante. Maar dit terzijde.

Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. is een allround timmerbedrijf, opgericht in 2008 door Simon Boer. Vanwege een gestaag uitbreidende klantenkring is het bedrijf in april 2011 uitgebreid met compagnon Herman Tuinstra. Daardoor kunnen ze de klanten nog beter van dienst zijn. Inmiddels werken er 8 medewerkers bij het bedrijf. U kunt bij ze terecht voor vakkundige werkzaamheden op het gebied van verbouw, onderhoud, dakwerk, renovatie, kozijnen, metselwerk en tegelwerken. Ook kunnen ze u adviseren bij uw eigen bouwwerkzaamheden en leveren ze bouwmaterialen.

Voor het onderhoud aan woningen of bedrijfsgebouwen kan Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. een onderhoudsinspectie uitvoeren en aan de hand daarvan een meerjarenplan opstellen. Ook kunnen ze voor u de schade herstellen die is ontstaan ten gevolge van aardschokken. Hierbij verzorgen ze voor u de hele procedure vanaf de offerte tot aan de eindafrekening. Dit gebeurt in overleg met het Centrum Veilig Wonen. De schade wordt volgens een professionele en constructieve methode hersteld, zoals die ook door het CVW geadviseerd wordt.

Wanneer u bericht heeft gehad dat uw schoorsteen moet worden vervangen kunt u bij het CVW aangeven dat u het door een aannemer van uw voorkeur wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld door Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V.. Het bedrijf heeft al vele schoorstenen vervangen door lichtgewicht exemplaren en is bij het Centrum Veilig Wonen ook bekend en erkend als schadehersteller. Sinds begin 2009 is het bedrijf gecertificeerd als leerbedrijf wat inhoudt dat zij mensen die een bouwopleiding volgen, mogen begeleiden/opleiden binnen het bedrijf.

Tot slot is er nog een heuglijk feit te vieren want Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. heeft nu de beschikking over een prachtig nieuw bedrijfspand aan de Pompsterweg in Middelstum. Uiteraard zijn ze hier erg trots op. Alle bedrijfsactiviteiten vinden nu onder één dak plaats. Dit nieuwe pand biedt ook nieuwe mogelijkheden want ook nieuwbouwprojecten zijn nu mogelijk. Het eerste project is al gerealiseerd en binnenkort hopen ze ook te kunnen starten met een tweede nieuwbouwproject.

Over Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. valt nog veel meer te vertellen maar daarvoor verwijs ik u graag door naar hun mooie en uitgebreide website. Daarop staan ook de nodige foto’s van uitgevoerde werkzaamheden waardoor u zich een beeld van het bedrijf kunt vormen.

Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. is op de volgende manieren te bereiken: Telefoon: 0595-438009/06-11886332 of via het mailadres info@timmerbedrijf-boer.nl.

VCA-certificering

Bouwcombinatie De Delle

Babbelen met Simon en Herman

Aardbevingspact

Dubbel feest

Check ook eens de mooie website: www.timmerbedrijf-boer.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69