Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dubbel feest bij Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. Middelstum

Op 1 oktober 2008 startte Simon Boer met Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. zijn eigen onderneming na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij verschillende werkgevers. Toen nog vanuit huis. Het huis dat hij zelf eind jaren tachtig gebouwd heeft, aan de Trekweg in Middelstum. De garage werd al snel te klein, dus werd koers gezet naar Usquert waar hij een schuur kon huren.

Wegens aanhoudende drukte kwam op 1 april 2011 zwager en dorpsgenoot Herman Tuinstra de gelederen versterken. Herman heeft daarvoor wel een carrièreswitch gemaakt en is inmiddels in het bezit van het aannemersdiploma en is mededirecteur van het bedrijf geworden. De onderlinge samenwerking verloopt al jaren prima.

1 april 2021 is dus een mooie feestdag voor beide mannen. Op die dag is het precies 12,5 jaar geleden dat Boer zijn imperium startte. En het is ook de dag dat zijn kompaan Tuinstra tien jaar mede-eigenaar van het bedrijf is. Normaal reden voor een feestje maar nu moet het wat bescheidener gevierd worden. Doet niets, nog niet zo lang geleden vierde het bedrijf immers groot feest toen hun huidige locatie aan de Pompsterweg in Middelstum, op het industrieterrein Boerdam, betrokken werd. Daar is het bedrijf thuis gekomen en heeft men volop ruimte om verder uit te breiden.

Waar zou het bedrijf geweest zijn zonder hun medewerkers? Want ook op dat vlak heeft Bouw- en Timmerbedrijf Boer B.V. een mooie groei doorgemaakt. Deze jubileumdag is dan ook heel geschikt om de twaalf personeelseden hartelijk dank te zeggen voor hun tomeloze inzet en enthousiasme. Er is een hecht team ontstaan zonder noemenswaardig verloop.

En natuurlijk gaat ook een woord van dank uit naar de steeds groter wordende klantenkring, voor het gestelde vertrouwen. Zij maken gretig gebruik van de mogelijkheid tot nieuwbouw, verbouw, onderhoud, dakwerk, renovatie, kozijnlevering op maat, advisering (bij eigen bouwwerkzaamheden) en metsel- en tegelwerk dat het bedrijf kan bieden. Ook houdt het bedrijf zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden rondom aardbevingsschade zoals sloop-nieuwbouw en het versterken van woningen. Het bouwbedrijf is een erkend leerbedrijf. Ook deed men mee aan het RTL 4 programma ‘Je gaat het maken’ waarin mensen werden geënthousiasmeerd voor het werken in de bouw.

Mooie hoogtepunten genoeg die in al die jaren de revue zijn gepasseerd. Zo werd bijvoorbeeld met Bouwbedrijf van Dijken, Allround Timmerbedrijf Gebroeders Wieringa en Bouwbedrijf Werkman het samenwerkingsverband ‘Bouwcombinatie De Delle’ aangegaan. Vorig jaar leverde men gezamenlijk vijf nieuwe woningen op aan de Ploegersweg in Middelstum. Met de beide Middelstummer bouwbedrijven trok men eerder al gezamenlijk op voor de VCA-certificering. Beide mannen maken zich graag op voor nieuwe hoogtepunten: ‘We genieten van de samenwerking met elkaar en met onze collega-bouwbedrijven. En we zijn ‘blied’ met ons personeel!’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69