Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Op naar Faelin dag!

Ongeveer twee maanden geleden had ik een interview met Karin van Balen-Lück waarbij haar zieke dochter Faelin centraal stond. Om het geheugen wat op te frissen, hierbij nog even het linkje. Karin van Balen-Lück vecht voor haar dochter Faelin!.

Inmiddels stromen de donaties van alle kanten binnen, mede ingegeven door het feit dat Karin en haar man absoluut niet stil zitten en alles op alles zetten om het benodigde geld binnen te harken. Zo was daar onlangs nog een muzikale veiling die veel geld binnenbracht. En zaterdag a.s. wordt er in Uithuizen een heuse Faelin dag georganiseerd! Nieuwsgierig geworden naar wat dit precies inhoudt? Lees dan snel onderstaand persbericht!

Faest! Faeling day in Uithuizen

Groot feest in Uithuizen a.s. zaterdag want dan vindt een grootse Faelin-dag plaats. Deze dag staat in het teken van donaties voor onze dochter Faelin (4). Ze is levensbedreigend ziek en kan een behandeling krijgen, maar alleen in Amerika. We hebben ons streefbedrag moeten verhogen naar €500.000,-. Op 26 juni, 3 jaar geleden, kregen we de verschrikkelijke diagnose waar we hopelijk snel een eind aan kunnen maken!

Op Faelin-dag zijn er verschillende activiteiten, voor jong en oud. Ook online, op de sociale media van Stichting Faelin, zullen activiteiten plaats gaan vinden waarbij deelnemers prijzen kunnen winnen. Deze prijzen zijn gedoneerd door de ondernemers uit de regio. Items doneren kan nog steeds. Graag zelfs!

Zo kun je bij de Tombola een shirt winnen van FC Groningen, gesigneerd door Arjen Robben. En een gepersonaliseerd filmpje van TikTok Tammo. Maar ook tegoedbonnen voor verschillende horecagelegenheden. Er is ook een graffiti workshop, waarvoor je je kunt opgeven via de website www.stichtingFaelin.nl of via onze sociale media.

Faelin-dag 26 juni 2021 14.00-17.00 Borgstraat 15, 17 en 19 Uithuizen. Een bezoekje meer dan waard!

Niet in de gelegenheid om te komen maar wel willen doneren? Dat kan via deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/faelins-reis/donateurs. Warm aanbevolen! Want gezondheid en vrijheid zijn niet altijd vanzelfsprekend!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69