Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Grietinus Hoeksema Ongediertebestrijding Bedum

Toen ik een mailtje van Heidi Hoeksema langs zag komen met daarin de woorden Grietinus en ongediertebestrijding verwerkt, gingen er bij mij wat radertjes draaien. En na Grietinus ingetoetst te hebben op de zoekbalk van mijn website kwam daar het pensionadoverhaal van moeder Betsie tevoorschijn. De herkenning was er meteen en zo blijkt maar weer dat het wereldje klein is. Dat laatste geldt ook voor wespen inderdaad en bij het stijgen der temperaturen, zullen die zich de komende tijd steeds meer laten gelden. Vandaar dat we in juni, de maand dat de wespen weer helemaal los gaan, tijdens een uitgebreid interview nog meer te weten komen over G. Hoeksema Ongediertebestrijding Bedum.

Hoe wordt iemand ongediertebestrijder eigenlijk? Dat is te lezen op zijn fraaie website. Vader Rengenier, ook al zo’n mooie niet alledaagse naam, werd op een boerderij geboren en hield zich al op jonge leeftijd bezig met de mollenvangst. Een discipline die ook zijn zoon uitstekend beheerst. Dus mocht u last hebben van mollen en molshopen dan weet u waar u moet zijn. Maar het dienstenpakket is nog veel breder. Muizen/ratten, kakkerlakken, boktorren/houtwormen, mieren, vlooien, vliegen/steekmuggen, bedwantsen en zilvervisjesoverlast, Grietinus heeft overal een antwoord op.

Per dienst zijn op de website de klachten, bestrijdingmethodieken en een prijsindicatie toegevoegd. Zo leren we bijvoorbeeld dat boktorren/houtwormen schade aan dakconstructies aan kunnen brengen en dat dikke dragende balken compleet verpulverd kunnen worden. Dit kan Grietinus aanpakken met een bestrijdingsmiddel op olie- of waterbasis met als mogelijke prijsindicatie €110,- tot €135,-. En dat wespen zeer hinderlijk zijn omdat ze pijnlijk kunnen steken is algemeen bekend. Een wespennest verwijderen kost €60,-, inclusief de garantie dat er op dezelfde plek binnen drie maanden geen nieuw wespennest zal zijn en mocht dit toch het geval blijken dat deze dan gratis wordt bestreden.

Dus mocht u last hebben van mollen en molshopen of ander ongedierte, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met G.Hoeksema Ongediertebestrijding. Een offerte is snel geschreven, hij komt graag even ter plekke poolshoogte nemen om de mogelijkheden te bekijken. Nieuwsgierig geworden? Grietinus is telefonisch te bereiken op 06-38327552, mailen kan ook via info@ongediertegroningen.nl. Veel aanvullende informatie, inclusief mooie foto’s en referenties, zijn te vinden op www.ongediertegroningen.nl.

Babbelen met Grietinus

Grietinus zoekt het hogerop

Mooie nieuwe ontwikkelingen

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69