Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Robert Ritsema praat ons helemaal bij over Ritsema Verzekeringen en Hypotheken Winsum

‘Ik bleek ook aanleg voor het werk te hebben. In deze branche is het heel belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan. Dat je toegankelijk bent en ze een vertrouwd gevoel kunt geven. Want ze komen in een wereld terecht die vaak helemaal nieuw voor ze is, inclusief de nodige moeilijke termen en financiële consequenties. Ik heb het vermogen om de materie in simpele jip-en-janneketaal uit te leggen waardoor de klanten weten wat er staat te gebeuren en wat hiervan de consequenties zijn.’  Was getekend, Robert Ritsema!
Robert Ritsema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69