Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Marneveenstra Groningen

Wanneer je in een commissie stapt dan vang je nog eens wat op. Zo hoorde ik in de PR- en sponsorcommissie van de VV Middelstum dat Marneveenstra toegetreden is tot de sponsoren van de VV. En dat de directeur van dit bedrijf op Toornwerd woont, in dezelfde ‘gang’ als mijn zuster. En na wat zoekwerk bleek dat ik Guus Sligter, inderdaad de directeur van Marneveenstra, wel eens tegenkom op OBS ‘De Wilster’. Zo wordt het Hogelandwereldje weer wat kleiner…

Maar Marneveenstra dus, ook wel bekend als Grafische Industrie de Marne BV. Ze stellen zich op hun website onder het kopje ‘Wie denken we wel niet dat we zijn?’ op een originele manier voor: Een enthousiast en behoorlijk groot team van grafische vakmensen. Met korte lijnen en steeds dezelfde gezichten. Wat ze zoal doen? Naast veel plezier in het werk, datgene wat ze hebben afgesproken. Ze maken alles wat gedrukt moet worden van kop tot staart, vanaf oplevering tot aflevering.

Met een eigen dtp-studio beheren ze uw huisstijl, maken uw magazine op of helpen u met de concrete aanlevering van uw bestanden. Uiteraard kunt u ook langskomen om uw idee te bespreken en u kunt zelfs meekijken op het beeldscherm. Dan kunt u direct zien hoe mooi het wordt. En ook voor een mooie website draait Marneveenstra hun hand niet om.

Maar het bedrukken van papier vormt nog steeds de kernactiviteit. Dit gebeurt in twee of drie ploegen met ambachtelijk vakmanschap op een industriële manier. Er kan zelfs een hoogglans of zijdeglans veredeling aangebracht worden. Uw drukwerk heeft daardoor meer onderscheidend vermogen zonder de hogere kosten van laminaat. Naast offsetpersen maakt Marneveenstra ook gebruik, zowel in Leens als in hun andere vestigingen in Groningen en Delfzijl, van digitale persen.

Ook de nabewerking kun je gerust aan deze vakmensen overlaten: snijden, vouwen, rillen, stansen, prägen, foliedrukken, lamineren, hechten, vergaren of boren? Het is geen probleem. Als het moet worden folders ingestoken, stickers aangebracht en wordt uw pakket postverzendklaar gemaakt. Ze laten hun handjes graag wapperen dus. Uw jaarverbruik kan zelfs in één keer geproduceerd en opgeslagen worden want Marneveenstra heeft de beschikking over een apart magazijn van 2800 m3!

Sinds 3 jaar heeft Marneveenstra ook een eigen ‘Sign’ bedrijf: Marne Signmakers BV. Dit bedrijf levert diverse vormen van binnen- en buitenreclame, autobelettering, lichtreclame, enz. enz.. Onze eigen ‘local hero’ Vincent Kamphuis met zijn Revasign is eind vorig jaar door Marneveenstra ‘ingelijfd’. Een van de laatste wapenfeiten van Marneveenstra is de belettering van de Hippolytushal. De nieuwe sporthal in Middelstum inderdaad waar zoveel om te doen is.

Er valt nog zoveel meer te vertellen over dit bedrijf maar daarvoor verwijs ik u graag door hun uitgebreide website met originele websiteteksten. Geïnteresseerd in de prijzen? Naast ‘Grafimedia ondernemer van het jaar’ en de ‘beste onderneming van Groningen’ zijn andere prijzen direct opvraagbaar via de webshop of voor maatwerk middels persoonlijk contact.

Contactgegevens: 0595-574444 of info@marne.nl

Babbelen met Guus Sligter

Babbelen met Vincent Kamphuis

Krachtenbundeling

Check voor het uitgebreide assortiment ook eens: www.marnesteenstra.nl.

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69