Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Marnedrukkers, RCG en Wm Veenstra bundelen hun krachten

Van Guus Sligter kreeg ik onderstaand persbericht in de mailbox. Guus woont op Toornwerd en dus kom ik hem wel eens tegen in Middelstum. Zeer waarschijnlijk ook tijdens Sunsation dat dit weekend begint en waar hij namens de judovereniging als vrijwilliger actief is. Dat Guus de trotse eigenaar van de Marne Drukkers en Marne Signmakers uit Leens, Groningen en Delfzijl is, dat wist ik al. Dat hij sinds december 2017 ook de eigenaar is van RCG in Groningen was wel nieuw voor mij.

Maar hij voegt daar nu ook het gerenommeerde bedrijf WM Veenstra uit Groningen aan toe, zie onderstaand persbericht. Dat is mijns inziens een reuzenstap! En daarmee geeft hij dus binnenkort leiding aan een van de grotere offset, print en sign-bedrijven in Noord Nederland. Proficiat en heel veel succes toegewenst in dit moderne pand in Groningen!

De directies van Marnedrukkers en Wm Veenstra hebben per 1 april een intentieovereenkomst getekend voor een volledige fusie per 1 juli 2019.

Marnedrukkers is actief met vestigingen in Leens, Delfzijl en in Groningen onder het label RCG. Wm Veenstra heeft vestigingen in Groningen en in Zwolle.

De huidige directie van Wm Veenstra zal rond 1 juli afscheid nemen van hun bedrijf en zich richten op activiteiten buiten de grafische industrie.

Door de fusie zal Marnedrukkers na 110 jaar vertrekken uit Leens. De productiecapaciteit zal het komende jaar ondergebracht worden in het moderne en efficiënte pand van Wm Veenstra aan de Verlengde Bremenweg in de stad Groningen.

Het samenvoegen van Marnedrukkers, RCG en Wm Veenstra zal leiden tot een van de grotere offset, print en sign-bedrijven in Noord Nederland met vestigingen in Groningen, Delfzijl en Zwolle waar in totaal ca. 50 medewerkers werkzaam zullen zijn.

RCG zal gevestigd blijven aan de Atoomweg in Groningen.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69