Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bosch Car Service Schipper Roodeschool

Waarom komt de naam Schipper Roodeschool mij toch zo bekend en vertrouwd voor? Eigenaar Jan Lijnema geeft mij even later via de telefoon het antwoord wanneer hij aangeeft wel wat te voelen voor het adverteren op mijn website. Veel van de klanten van Bosch Car Service Schipper komen uit Middelstum en haar Ommelanden. En inderdaad kan ik mij wel verhalen herinneren van mensen die aangaven dat ze hun auto voor een beurt of APK-keuring naar Schipper in Roodeschool brachten. Tot volle tevredenheid uiteraard want anders was er bij mij wel een rood alarmlampje gaan branden en had ik ze niet benaderd. En autobedrijf Schipper is ook al weer twee jaar hoofdsponsor van Voetbal Vereniging Corenos dus dat geeft zeker een boost aan de naamsbekendheid.

De naam Schipper staat al jarenlang voor sterke service en vakbekwaamheid. Om dit blijvend te kunnen garanderen, is Schipper aangesloten bij Bosch Car Service. Een vertrouwde naam inderdaad want Bosch is in Europa de grootste leverancier van hoogwaardige componenten als benzine- en dieselinspuitsystemen, ABS en elektronische ontsteking voor alle merken auto’s. Daarnaast biedt Bosch een breed programma kwaliteitsonderdelen.

Terug kunnen vallen op een gerenommeerd merk is belangrijk natuurlijk maar het personeel moet ook met de nieuwste ontwikkelingen kunnen werken. Daarom volgt het team van Schipper regelmatig trainingen bij Bosch en zijn daardoor vertrouwd met de nieuwste stand van de techniek. Alle reparaties zijn bij Schipper dan ook in vakbekwame handen. Bij Autobedrijf Schipper staat de klant centraal en u krijgt gegarandeerd persoonlijk en vakbekwaam advies met duidelijke afspraken over tijdsduur en prijs van onderhoud en reparaties. Voor veel mensen een absolute must en daar speelt het bedrijf uitstekend op in. De laatste 3 beoordelaars gaven autobedrijf Schipper niet voor niets gemiddeld een 9!

Verrassend goed en dichtbij, dat is Bosch Car Service Schipper Roodeschool. Voor reparatie, (periodiek) onderhoud, APK, airco, lease, remmenservice, storingsdiagnose, pechhulp enz. enz.. En uiteraard kunt u ook voor de aan- en verkoop van een auto prima bij ze terecht want zij doen alles voor uw auto. Uiteraard bent u van harte welkom om eens geheel vrijblijvend een kijkje bij ze te nemen.

Bel 0595-415056 of mail: info@autobedrijfschippers.nl

Babbelen met Jan Lijnema

Bosch Car Service Schipper Roodeschool zoekt het hogerop…..

Halfjaarscheck Jan Lijnema

Halfjaarscheck Marten Lijnema

Halfjaarscheck Jan Lijnema, deel II

Halfjaarscheck Patrick Schipper

Halfjaarscheck Jan Lijnema, deel III

Halfjaarscheck Jan Lijnema, deel IV

Check voor hun actueel aanbod ook de website: www.autobedrijfschipper.nl.

U kunt Autobedrijf Schipper ook volgen via Facebook: Autobedrijf Schipper.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69