Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Drogisterij Marja

Drogisterij Marja is al jarenlang een begrip in Middelstum. U kunt bij haar niet alleen terecht voor allerhande medicijnen, pillen en poeders waarvoor u geen doktersrecept nodig heeft maar ook voor tijdschriften, kantoor- en schoolartikelen, cadeaus voor jong en oud, toiletartikelen enz. enz.. Een zeer ruim assortiment derhalve. Dus mocht u eens een keer verlegen zitten om een verjaardagscadeau, stapt u dan gerust eens bij haar binnen.

Sinds kort heeft ze ook boeken uit de boeken top 10 in haar winkel. En ook een mooi cadeau idee is haar service via de foto kiosk. Klaar terwijl u wacht en het biedt vele mogelijkheden tot het maken van uw eigen persoonlijke wenskaart!

Ook kunt u bij Drogisterij Marja terecht om pasfoto’s te maken wanneer u bijvoorbeeld een nieuw paspoort of identiteitsbewijs nodig heeft. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Verrassend veelzijdig dus, dat is Drogisterij Marja Middelstum!

Drogisterij Marja

Dubbel feest bij Drogisterij Marja

Dertig jaar Drogisterij Marja

Check voor meer details de website www.drogistbewustbeter.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69