Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Dio Drogisterij Marja

Drogisterij Marja is al jarenlang een begrip in Middelstum. Onlangs is haar drogisterij omgedoopt tot Dio Drogisterij Marja. U kunt bij haar niet alleen terecht voor allerhande medicijnen, pillen en poeders waarvoor u geen doktersrecept nodig heeft maar ook voor tijdschriften, kantoor- en schoolartikelen, cadeaus voor jong en oud, toiletartikelen enz. enz.. Een zeer ruim assortiment derhalve. Dus mocht u eens een keer verlegen zitten om een verjaardagscadeau, stapt u dan gerust eens bij haar binnen. Sinds kort heeft ze ook boeken uit de boeken top 10 in haar winkel. En ook een mooi cadeau idee is haar service via de foto kiosk. Klaar terwijl u wacht en het biedt vele mogelijkheden tot het maken van uw eigen persoonlijke wenskaart!

Ook kunt u bij Drogisterij Marja terecht om pasfoto’s te maken wanneer u bijvoorbeeld een nieuw paspoort of identiteitsbewijs nodig heeft. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Mooi om te vermelden is dat De Dio-drogisterijen zijn uitgeroepen tot de beste service drogisten van Nederland 2012!   

Drogisterij Marja

Dubbel feest bij Drogisterij Marja

Check voor meer details de website www.diodrogist.nl

(U komt op de website door op www.diodrogist.nl of op het logo te klikken)

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01