Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

2016 is een prachtig jaar voor Diodrogisterij Marja en dat moet gevierd worden!!

En 25 jaar bestaan én de beste drogisterijketen van Nederland in 2016! Wat een jaar, wat een feest. Klanten bedankt!!

Hoe het allemaal begon?

Een quote uit een interview dat Marja onlangs gaf:

Geen spijt van de overname gehad?

“Absoluut niet. In het begin was het wel flink aanpoten. Ik werkte 6 dagen in de week en maakte werkweken van 70 a 80 uur. In de eerste jaren schoten de vakanties er bij in. Gelukkig stond mijn man Piet er volledig achter. Voordat ik er in kwam, runde Roel de Vries hier 4 a 5 jaar een Familux winkel, te vergelijken met een Blokker winkel. Hij verkocht allerhande kantoor- en huishoudelijke artikelen en speelgoed. Huishoudelijke artikelen zijn niet echt mijn ding dus deze artikelen heb ik uit het assortiment gehaald. Hiervoor in de plaats kwamen drogisterij artikelen!”

Zo begon het dus allemaal 25 jaar geleden. Een kwart eeuw Drogisterij Marja in Middelstum dus. En we hebben er nog net zo veel plezier in als bij de start. Qua service en assortiment zijn we enorm gegroeid. Voeg daarbij het feit dat we met de DIO drogisterij nummer 1 van Nederland zijn geworden. De beste drogisterijketen van 2016 dus! Als dat geen redenen meer voor een feestje zijn dan weten wij het ook niet meer. En dus pakken we in de aanloop naar Moederdag flink uit met allerlei leuke acties waardoor u volop kunt profiteren van het feestgedruis.

Jij wist het al, maar nu weet heel Nederland het ook: dat de sfeer in de D.I.O. winkel warm en gezellig is zodra je de drempel overstapt, dat het personeel altijd tijd maakt voor een praatje met jou, over serieuze zaken, maar ook over ditjes en datjes. Dat ze altijd klaar staan om jou professioneel en op jouw situatie toegespitst advies te geven. Dat het personeel je vaak zo goed kent, dat zij precies weet welk product jij nodig hebt en je daar ook op wijst. Jouw D.I.O. drogist alle tijd neemt om het inpakken van cadeautjes tot een visueel feestje te maken. Dat je bij D.I.O. alles vindt wat je zoekt, van A-merken tot groene en duurzame producten en natuurlijk het voordelige, maar supersterke huismerk Idyl. Want, dat is nu ook gebleken: ook voor de prijs moet je bij D.I.O. zijn!

Op 6 en 7 mei hebben we twee gezellige, feestelijke dagen in het verschiet in onze winkel met ‘spetterende acties’. Wat die acties precies inhouden? We lichten een tipje op maar raden u aan om ook zelf poolshoogte te nemen om al het feestelijks in u op te zuigen. We draaien aan het rad (wat tot leuke prijzen leidt), voor de kinderen hebben we op de zaterdagmiddag een leuke verrassing en uiteraard staat er een hapje en een drankje klaar. Plus nog een extra verrassing!

Dio Drogisterij Marja nodigt u uit om massaal langs te komen op 6 en 7 mei. We beloven u dat het zeker de moeite waard is!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69