Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bouwbedrijf Van Dijken VOF

Ik ken Ite en Simone van Dijken al sinds jaar en dag. Met Simone heb ik 8 jaar in de klas gezeten en nu woon ik bij haar in de straat. Daar woont ook haar broer Ite van Dijken. En daar broer Richard ook in de straat woont staan er in De Berkenlaan al drie voorbeeldhuizen van Bouwbedrijf Van Dijken VOF uit Middelstum. Kom gerust eens door deze laan wanneer u in de buurt aan het wandelen of fietsen bent.

Bouwbedrijf Van Dijken bestaat sinds 1936 en is hoofdzakelijk actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Hun activiteiten bestaan uit nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud van woningen en gebouwen, en het leveren van (oude) bouwmaterialen. Zij bouwen volgens de traditionele methodes, maar ze hebben zich ook steeds meer gespecialiseerd in het bouwen volgens de houtskeletbouw-methode.

Momenteel heeft Bouwbedrijf Van Dijken VOF het heel druk met het behandelen van de schadeclaims afkomstig van de gevolgen van de aardgaswinning door de NAM. Dus denk direct aan Bouwbedrijf Van Dijken wanneer u schade heeft door een aardbeving!

Bouwbedrijf Van Dijken VOF

VCA-certificering

Bouwcombinatie De Delle

Aardbevingspact

Check voor meer bijzonderheden www.vandijkenbouw.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69