Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De bekende Toyota-dealer Lantinga in Uithuizen lanceert zaterdag 9 december de nieuwe Toyota C-HR!!

‘Het is zover, de nieuwe Toyota C-HR is beschikbaar! We zijn druk aan het poetsen zodat de Toyota C-HR zaterdag 9 december klaar staat in de showroom. Graag presenteren wij vol trots deze nieuwste Toyota versie, die zaterdag a.s. geïntroduceerd zal worden.’

Een staaltje technologisch vernuft

‘Toyota heeft wederom grenzen verlegd en innoveert met de nieuwe C-HR op diverse vlakken. Deze hypermoderne compacte cross-over combineert stijlvol design met geavanceerde technologieën. Met zijn krachtige prestaties en zuinig brandstofverbruik maakt de C-HR uw dagelijkse ritjes avontuurlijker en milieuvriendelijker. Vol trots presenteren wij u onder andere de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheidssystemen, connectiviteit en rijassistentie waardoor u zich altijd veilig voelt achter het stuur van uw Toyota C-HR.

Zaterdag 9 december van 10.00 tot 16.00 uur staat onze showroom volledig in het teken van de introductie van de nieuwe Toyota C-HR. U bent van harte welkom om samen met de familie Lantinga, die u uiteraard van deskundig advies kan voorzien, de onderscheidende kenmerken, baanbrekende technologie en moderne stijl te ontdekken die deze cross-over uniek maken. Laat u (aangenaam) verrassen en maak nog dezelfde dag een proefrit!’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69