Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Beerda Isolatie, Danny Beerda

Danny Beerda leerde ik kennen dankzij de vluggertjesrubriek toen Vince van der Veen hem in 2018 naar voren schoof met een gevatte bijdrage tot gevolg. Begin dit jaar nam hij contact op om eens te informeren over de adverteerdermogelijkheden via mijn website en nu mag ik hem als trotse eigenaar van Beerda Isolatie introduceren als nieuwe websiteadverteerder. In het najaar komt u tijdens een uitgebreid interview nog veel meer te weten over deze isolatievakman uit Zoutkamp.

De man die eerst in de horeca begon bij zijn ouders die eigenaar zijn van Restaurant en Partycentrum Suyderoogh in Lauwersoog. Dit horecawerk was het net niet helemaal voor Danny en dat gold ook voor het werken bij Heiploeg in Zoutkamp. Maar toen kwam in 2006 het isoleerwerk op zijn pad en dat beviel prima. Onder andere bij ISO-Bakker in eerst Bedum en later Ten Boer deed hij veel ervaring op in het vak en kreeg hij de fijne isoleerkneepjes onder de knie.

Steeds vaker begon de stap naar zelfstandigheid te lonken en in 2021 was het uiteindelijk zover. In dat jaar zag Beerda Isolatie het levenslicht en van die overstap heeft hij nog geen moment spijt gehad. Hij opereert nu nog vanuit Zoutkamp maar in het najaar wordt gestart met de bouw van een mooie en ruime loods in Ulrum en van daaruit wil hij verder groeien.

Maar ook nu heeft hij helemaal niets te klagen qua drukte. Als ik hem bel is hij net voor een opdrachtgever bezig bij het Provinciehuis in Groningen. Steeds meer kleine en grotere bedrijven besteden graag isoleerklussen aan Danny uit. Denk daarbij aan isolatiewerkzaamheden aan grote koelinstallaties (onder andere het dampdicht maken maar natuurlijk voor de thermische isolatie), waterleidingen, warmtepompen, luchtkanalen en grotere cv-installaties. Waarbij ook ontroesting- en coatingswerkzaamheden niet worden geschuwd.

Babbelen met Danny

Danny zoekt het hogerop

Kortom, de grotere technische isoleerklussen waarbij hij trots is de naam van zijn bedrijf te kunnen verbinden aan het eindresultaat. Komt u als installateur of bedrijf om in het isoleerwerk en heeft u een helpende hand nodig? Denk dan gerust eens aan Beerda Isolatie. Danny is te bereiken via het nummer 06-13108800. Mailen kan natuurlijk ook: beerdainsolatie@outlook.com.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69