Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Danny Beerda van Beerda Isolatie Zoutkamp/Ulrum zoekt het hogerop

Wat een jaar is 2023 voor Danny Beerda van Beerda Isolatie geweest. De man die in 2006 via ISO Bakker in het isolatievak terechtkwam, brak in 2021 definitief door met zijn bedrijf Beerda Isolatie en beleefde in 2023 een topjaar. Om het maar even in voetbaltermen uit te drukken, de sport die hij nog steeds op het hoogste niveau bij Zeester in Zoutkamp uitoefent. Want in 2023 wisten zoveel particulieren en bedrijven hem te vinden dat hij qua orderportefeuille inmiddels maanden vooruit kan.

Hij heeft het zelfs zo druk gekregen dat hij een zzp-er ingehuurd heeft die hem waar nodig ondersteunt. Bij de particulier is dat vooral met het isoleren van warmtepompen, cv- en waterleidingen en isolatieklussen aan zonnepanelen op het dak. Bedrijven schakelen hem steeds vaker in voor technische isolatiewerkzaamheden aan luchtkanalen, koelinstallaties, cv- + waterleidingen en pluvia’s voor hemelwaterafvoer.

En als je het steeds drukker krijgt dan heb je ook steeds meer bedrijfsruimte nodig voor de opslag van allerlei materialen. En ook daarin heeft Danny dit jaar een mooie stap gezet. Want binnenkort maakt hij zijn intrede in een fonkelnieuw bedrijfspand op de Haarlanden in Ulrum. Daar kan hij samen met zijn oom en vrouw Anna, Ons Washoek van Anna Beerda uit nu nog Zoutkamp verhuist namelijk mee naar Ulrum, zijn bedrijfsactiviteiten verder uitbreiden. Een stap waar hij zich enorm op verheugt.

Onlangs ging ook zijn website in de lucht. En daarop geeft Danny kort maar krachtig zijn drijfveren aan: ‘Beerda Isolatie heeft meer dan 17 jaar ervaring in het isolatievak. Wij zijn VCA-VOL gecertificeerd en oefenen het vak met passie en heel veel plezier uit. Eerlijkheid en kwaliteit staan voorop en daarnaast vinden wij een goede communicatie belangrijk voor een fijne samenwerking. Beerda Isolatie is een groeiend bedrijf en heeft veel ambitie voor de toekomst.’ Klik voor meer informatie en allerlei ‘actiefoto’s’ van meerdere projecten gerust even door naar www.beerdaisolatie.nl.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, intensiveren Beerda Isolatie en bert-koster.nl ook hun samenwerking. Danny gaat namelijk een stapje omhoog qua adverteren en wordt middenadverteerder. Met naast een maandelijks Facebook- ook een LinkedIn-deling tot gevolg om zijn fraai bedrijf te promoten. En dat is natuurlijk een stap waar ik heel blij mee ben. Op naar een langdurige en prettige samenwerking wat mij betreft en dat vanaf 2024 vanuit Ulrum!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69