Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kamphuis Metaalwerken b.v. Noordwolde, Marcel Kamphuis

Twee jaar geleden mocht ik voor een opdrachtgever Marcel Kamphuis interviewen. De man die de fijne kneepjes van het metaal(be)werken vroeger nog bij Trailerbouwer Bulthuis b.v. in Noordwolde leerde. En die in 2017 het vroegere Bulthuis-bedrijventerrein overnam en tegenwoordig te benaderen is voor de huur van bedrijfsruimtes. En die in december 2020 met Kamphuis Trailer repair er nog een nieuwe ondernemerstak aan toevoegde.

Maar deze adverteerderpagina van de veelzijdige Kamphuis staat in het teken van zijn oudste onderneming. Want in 2005 richtte hij Kamphuis Metaalwerken b.v. op. In zijn eerste jaar deed hij nog veel voor zijn oude werkgever maar daarnaast wist hij steeds meer nieuwe opdrachtgevers aan zich te binden. Met als gevolg dat Kamphuis Metaalwerken b.v. momenteel werk biedt aan bijna tien personeelsleden.

Maar wat wil je ook met zo’n groot arsenaal aan werkzaamheden! ‘Je kunt bij ons terecht van een steelpannetje tot een staalconstructie voor een grote loods en alles wat daar tussenin zit. Wij draaien onze hand nergens voor om. We houden ons bezig met het aardbevingsbestendig maken van woningen maar maken ook (corten)stalen bloembakken en aanverwante artikelen die bij hoveniers en particulieren gretig aftrek vinden.’

‘Een paar jaar geleden maakten we de stalen trap waardoor je nu makkelijk in de kantine van vv Winsum kunt komen. Maar ook de stalen funderingen van de tijdelijke opvangwoningen in het aardbevingsgebied zijn van ons afkomstig. Het grootste gros van de opdrachtgevers komt uit de regio maar we doen ook wel grote projecten voor landelijk opererende bedrijven. En onlangs hebben we voor een opdrachtgever een aantal mobiele wildroosters gemaakt die nu dienst doen in Engeland.’

Het lassen van bijna alle soorten metalen, het leveren van ijzerwaren en metaalproducten, maar ook voor boren, buigen, draaien, frezen, knippen, slijpen, zagen, stralen, verzinken, verven en meniën, zowel in Noordwolde als op locatie, Kamphuis Metaalwerken regelt het graag voor u. Daarbij verrichten medewerkers van het bedrijf zelf de montage en onderhoud van de te leveren materialen en constructies. Van portalen tot complete staalconstructies van hekwerken tot speciaalbouw voor aanhangwagens.

Nieuwsgierig geworden naar nog meer achtergrondinformatie en foto’s van zijn projecten? Check dan gerust even www.kamphuis-metaalwerken.nl. Hierbij nog even het linkje naar een eerder interview: https://bert-koster.nl/2021/08/11/marcel-kamphuis-is-met-kamphuis-metaalwerken-weer-thuisgekomen-in-noordwolde/. En Kamphuis Metaalwerken is uiteraard ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057714925221.

Babbelen met Marcel

Contactgegevens: info@kamphuis-metaalwerken.nl of 06-51040838.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69