Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gemma Bouman, Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW Bedum

‘Het is vaak een onbesproken onderwerp totdat ‘praten over de dood’ noodzaak wordt. Natuurlijk omdat het zeer doet, maar waarom zouden verdriet en boosheid er niet mogen zijn? Mijn missie is het bespreekbaar maken van de dood en laten zien dat een uitvaart heel waardevol en magisch kan zijn. Want ik geloof dat wanneer we de uitvaart een beetje mooier maken en warmte en kleur toevoegen, onze angst voor de dood minder wordt.’ Was getekend, Gemma Bouman van Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW Bedum!
Gemma Bouman

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69