Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gemma Bouman, Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW Bedum

Nog niet zo lang geleden werd ik door een buurtgenoot van Gemma getipt met de mededeling dat zij met haar eigen uitvaartonderneming was begonnen. Die buurtgenoot had er wel vertrouwen in dat Gemma een waardevolle aanvulling in de uitvaartwereld zou zijn. Hoe mooi is het dan wanneer zij zelf contact met je zoekt om de mogelijkheden tot het adverteren op mijn website te onderzoeken. Na een telefonisch onderonsje waren we er vervolgens snel uit met als gevolg dat Gemma Bouman met haar ondernemingen Mooi Mens Uitvaart en Rouw VW het adverteerdersbestand komt versterken.

Die start met beide ondernemingen komt voor Gemma niet helemaal uit de lucht vallen. Want op de middelbare school was daar al de keuze om of kraamverzorgster of uitvaartbegeleider te worden. Ze koos toen voor de kraamverzorging maar na een switch naar het welzijnswerk, wat ze nog steeds doet in de vorm van ambulante begeleiding bij De Zijlen, is daar nu dus alsnog de keuze voor de uitvaartbegeleiding.

Op haar website zegt Gemma dit erover: ‘Het is vaak een onbesproken onderwerp totdat ‘praten over de dood’ noodzaak wordt. Natuurlijk omdat het zeer doet, maar waarom zouden verdriet en boosheid er niet mogen zijn? Mijn missie is het bespreekbaar maken van de dood en laten zien dat een uitvaart heel waardevol en magisch kan zijn. Want ik geloof dat wanneer we de uitvaart een beetje mooier maken en warmte en kleur toevoegen, onze angst voor de dood minder wordt.’

En dit is ook nog zo’n mooi tekstgedeelte afkomstig van haar website: ‘Wanneer je of jullie qua uitvaart hierin begeleid willen worden dan kun je mij bellen of mailen en kijken we samen welke ondersteuning nodig is. Hoe eerder je je bewust bent van de dood en het bespreekt of opschrijft, hoe meer je de uitvaart in eigen hand kunt hebben. Door ideeën over je eigen uitvaart vast te leggen, help je je nabestaanden bij het maken van keuzes. Het brengt rust in tijden van veel emoties.’

Op haar mooie en uitgebreide website kunt u nalezen wat er allemaal mogelijk is bij Mooi Mens Uitvaart. Rouwvervoer via de volledig gerestaureerde Volkswagen T2 bus uit 1976 bijvoorbeeld. ‘Wanneer ik voorbij rijd in onze RouwVW, verschijnt er een glimlach op de gezichten van mensen die ik tegenkom. Een mooie lieve wagen voor de laatste rit van jou of jouw dierbare. Omdat wanneer we de uitvaart samen een beetje mooier maken, de angst voor de dood minder wordt. Deze Volkswagen is vanaf €350,- te gebruiken, inclusief chauffeur.’ Meer informatie over deze unieke dienstverlenging vindt u op www.rouwvw.nl.

Babbelen met Gemma

Ook op de website www.mooimensuitvaart.nl valt veel te lezen en te zien over Gemma haar unieke uitvaartzorg. Meer weten? Bel haar dan gerust: 06-30306179. Mailen kan ook naar contact@mooimensuitvaart.nl.

Beide ondernemingen zijn onder andere ook te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/MooiMensUitvaart en https://www.facebook.com/𝑹𝒐𝒖𝒘-𝑽𝑾-104215629103146.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69