Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Totaal Wonen Winsum, Gebroeders Knot BV

Ik ben maar wat blij met de ondernemende Gebroeders Knot, drie stuks in totaal, in het algemeen en Stef Knot in het bijzonder. En niet alleen omdat de website met een nieuwe adverteerder uit Winsum verrijkt is die ook nog eens als middenadverteerder fungeert. Want als ervaringsdeskundige kan ik melden dat zowel de (hout)materialen van onze prachtige overkapping als de sierstenen achter het huis en een gedeelte van het personeel die al dit moois gemaakt hebben via de Gebroeders Knot BV Totaal Wonen Winsum gerealiseerd is. In dit geval door de tak GSB Sennema Tuintotaal.

De gebroeders zijn met mooie dingen bezig. Want in maart 2023 zullen de vestigingen in Uithuizen (Stoffeerbedrijf Knot) en Winsum (GSB Sennema Tuintotaal) samengebundeld worden tot Gebroeders Knot BV Totaal Wonen. En dan kun je in Winsum aan Het Aanleg dus op één plek terecht voor je hele huis- én tuininrichting! Inclusief deskundig advies, transport en plaatsing.

Stef ken ik overigens als partner van mijn nichtje Jurriena en op een familiefeest ter ere van pa’s 90e verjaardag raakten we met elkaar aan de babbel. Een paar maand later waren we er, na een korte rondleiding in Winsum en uitleg hoe het totaalplaatje er daar uit gaat zien, vervolgens snel uit. En u als lezer hopelijk ook wanneer u leest waarvoor u straks in Winsum terecht kunt. Een van de drie broers, of anders de vijf overige medewerkers, kan u altijd tot dienst zijn en verder helpen.

Hierbij de wooninrichting-opsomming:

Tapijt & vinyl;

Laminaat;

PVC vloeren;

Gordijnen;

Raamdecoratie.

 

En qua tuinaanleg en -accessoires is daar het volgende assortiment:

Veranda plaatsen (hout en aluminium);

Schuttingen;

Overkapping voor veranda of tuin;

Tuinkamers;

Glasschuifwanden;

Bestrating;

Grind & split;

Tuinhout;

Tuinhuis & Overkapping;

Verlichting;

Accessoires;

Afwerking & onderhoud.

Ook de servicegraad is uitstekend: ‘We hebben een grote showtuin, een ruim assortiment, een snelle levering en een goede service. Wij bezorgen door heel Noord-Nederland, maar je kunt de gekochte materialen ook zelf meenemen met onze leenaanhanger die je gratis mag gebruiken. Grote en zware aankopen en bestellingen kun je door de Sennema bezorgservice tegen een geringe vergoeding vlot en veilig thuis laten bezorgen!’

Babbelen met Stef Knot

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de websites www.gebroeders-knot.nl of www.sennematuintotaal.nl die binnenkort tot één geheel samengevoegd zullen worden. Hetzelfde geldt voor de Facebookpagina’s https://www.facebook.com/sennematuintotaal en https://www.facebook.com/gebroeders.knot.

Op naar Winsum dus voor al uw benodigdheden in en om het huis!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69