Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kooijmans Kalkvrij, Robert Jan Kooijmans Bedum

Mijn partner had het in aanloop naar onze nieuwe badkamer al een paar keer over de installatie van een waterontharder gehad. Ik zag er aanvankelijk nog niet zoveel heil in. Maar toen zich binnen enige weken (!) de eerste ‘kalkaanslagvlekken’ in ons nieuw ‘douchedomein’ openbaarden werd ik daar uiteraard niet vrolijk van. En toen schoot de slogan van Robert Jan Kooijmans uit Bedum weer door het hoofd: ‘Van Kooijmans Kalkvrij wordt iedereen blij!’

En dat kan ik nu beamen. Inmiddels mag ik mij een waar ambassadeur van Kooijmans Kalkvrij noemen. Binnen twee uurtjes had hij de waterontharder vakkundig in onze garage aangesloten. En het resultaat liet zich al op korte termijn zien en voelen. Inmiddels valt er in de badkamer geen kalkaanslag meer te ontdekken. Niet op de tegels maar ook niet op de kranen en de douchekop.

Het douchewater voelt zachter aan en ik hoef minder shampoo te gebruiken om mijn haardos uitbundig te laten schuimen. Ongetwijfeld is ook de hoeveelheid te gebruiken (vaat)wasmiddel en wasverzachter danig gereduceerd. En onze apparatuur gaat veel langer mee, dus ook qua duurzaamheid en kostenbesparingen zijn stappen gemaakt. Waarbij bestaande kalkaanslag in de leidingen verdwijnt. En dat alles tegen relatief lage (installatie)kosten, het factuurbedrag was zelfs nog ietsje lager dan de offerte, en vakkundig en netjes geïnstalleerd.

Ik kan het inmiddels iedereen aanbevelen. En als ik dat doe dan hoor ik ook verhalen van mensen wiens huideczeem na installatie van een waterontharder als sneeuw voor de zon is verdwenen. Daarbij biedt Kooijmans Kalkvrij ook nog eens als enige installateur in Nederland de mogelijkheid een waterontharder middels een constructie te huren.

‘U wordt volledig ontzorgd, inclusief lage verbruikskosten, en bent altijd verzekerd van zacht en kalkvrij water!’ Dat Robert Jan met Kooijmans Kalkvrij een gat in de markt heeft aangeboord, blijkt wel uit het feit dat hij in 2021 bijna 180 waterontharders heeft mogen plaatsen! Ook voor jaarlijks onderhoud, de levering van het zout en het oplossen van eventuele storingen kunt u prima bij hem terecht!

En uiteraard bent u voor allerlei installatiewerkzaamheden bij hem op het juiste adres: ‘Wij stellen ons sinds 2011 tot doel om bij te dragen aan duurzaam en veilig gebruik van technische installaties en doen dit door goed advies en optimaal veilige installaties te leveren.’ (www.kooijmansinstallatietechniek.nl). Ooit begon Robert Jan als Club van 50 lid met Kooijmans Installatietechniek te adverteren op mijn website. Nu is hij dus met Kooijmans Kalkvrij middenadverteerder geworden.

Babbelen met Robert Jan

De vrijwilliger Kooijmans

Meer weten? Robert Jan is te bereiken via het nummer: 06-13812805. Mailen kan ook: info@kooijmansinstallatietechniek.nl. Meer informatie over Kooijmans Kalkvrij vindt u op www.kooijmansinstallatietechniek.nl of www.kooijmanskalkvrij.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69