Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Lekker ballen bij de Voetbal Vereniging Middelstum

Misschien heeft u zich, alvorens aan dit epistel te beginnen, wel lichtjes verontrust over uw (beginnend) buikje gewreven. Vroeger nog strak en formaat sixpack. Nu steeds beter zichtbaar corpulent opbollend en een sta in de weg vormend. Of misschien keek u net nog even liefkozend naar uw kinderkroost. Voorheen in de tuin niet van de bal te krijgen, nu berustend teruggetrokken achter Playstation, Videoland of Netflix.

Corona heeft ook bij de Voetbal Vereniging Middelstum zijn sporen achtergelaten. Viel het in het begin nog mee met de ledenopzeggingen, in de maand juni was het op een verkeerde manier bal. En daar moeten we vlak voor het seizoen 2021 – 2022 een kentering in aanbrengen. Want als we één ding in de afgelopen maanden wel geleerd hebben is dat we eigenlijk niet zonder beweging en sociale interactie kunnen. En dat kan prima gevonden worden bij de VV Middelstum. De club die zijn bestaansrecht reeds heeft sinds 1934 van de vorige eeuw.

Al bijna negentig jaar een begrip dus in de Ommelanden. En sinds 2016 ook nog eens gezegend met een fonkelnieuw clubgebouw, geïntegreerd in de Hippolytushal. Anderhalf jaar geleden mochten we ons nieuw kunstgrasveld in gebruik nemen. En onze twee reguliere velden maken het sportcomplex helemaal af. Genoeg ruimte voor vijf seniorenteams, waaronder één vrouwenteam, en een 7×7 team. En zeker genoeg ruimte voor onze voetbaljeugd waardoor we bijna alle beschikbare leeftijdscategorieën kunnen bespelen.

Mocht u dus het gevoel hebben dat u wel weer wat lichaamsbeweging en (spel)plezier kunt gebruiken, aarzel dan niet en voeg u bij de 250 leden die de VV Middelstum in de loop der jaren heeft opgebouwd. Kersvers seniorentrainers Jelmer Meinardi, Michel de Graaf en Robin Ammeraal staan te popelen om u in het groepsproces op te nemen. En de jeugdcommissie weet uw zoon of dochter moeiteloos in te delen in het team waar hij of zij het beste tot zijn recht komt.

De VV Middelstum kenmerkt zich door een goede mix van in- en ontspanning. Natuurlijk dromen we met het vlaggenschip stiekem wel eens van de derde klasse maar we genieten ook van de heerlijke streekderby’s in de vierde klas. Voor elk niveau is wel een geschikt elftal te vinden waarbij ook ruimte kan en mag zijn voor de sociale cohesie die gesmeed wordt in de beruchte derde helft.

Met een nog steeds bloeiende en groeiende sponsorenbestand en een sportcomplex om u tegen te zeggen zijn we klaar voor de toekomst. Ook zonder maar nog veel liever met u of uw kinderkroost natuurlijk. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om enige keren gratis mee te trainen om te ervaren of het spelletje wat voor u is. Graag tot ziens bij de VV Middelstum die zich thuisvoelt aan de Coendersweg in Middelstum!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69