Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anno Bulthuis Opleidingen BHV – Blusmiddelen

Anno Bulthuis ken ik nog uit de tijd dat hij in Middelstum woonde. Niet van het voetballen want Anno was meer een fanatiek tafeltennisser. Inmiddels is hij woonachtig in Bedum. Via de sociale media zijn we weer met elkaar in contact gekomen.

Anno is sinds 2004 actief op het gebied van uw en mijn veiligheid en verzorgt opleidingen op het gebied van de Bedrijfshulpverlening (BHV) en blusmiddelen. Een allround professional dus die zich zowel inzet voor de vrijwillige brandweer in Bedum en voor het beroepskorps in Groningen. Voor vragen op het gebied van veiligheid en preventie kunnen zowel bedrijven als particulieren uitstekend bij hem terecht dus.

Anno is vooral actief op het gebied van de veiligheid op de werkplek. Het verzorgen van zowel de basis- als de herhalingscursussen BHV behoren tot de kernactiviteiten. Dit kan plaats vinden op een locatie in de omgeving van uw werkplek maar ook op de werkplek zelf is het mogelijk om tegen gunstige tarieven uw personeel te scholen. Zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij een calamiteit! Inmiddels heeft Anno zelfs een eigen lesruimte in Bedum en sinds 2021 een oefencentrum voor BHV én brandweer aan de Industrieweg, daar waar vroeger Hiab zat.

Daarbij is BHVstore.nl onlangs verhuisd van de Verbindingsweg naar het pand van de Scooterservice aan de Industrieweg 1A . Hiermee verdubbelt de bedrijfsoppervlakte en komt de familie Bulthuis dichter naar het centrum in Bedum. En nog meer goed nieuws want met ingang van 1 januari 2024 zullen alle activiteiten van BHV Noord Nederland worden overgenomen door Anno Bulthuis Opleidingen BHV en Blusmiddelen! Het bedrijf verhuist dan ook naar Bedum. Alle instructeurs verhuizen mee wat leidt tot een nog betere bezetting in Bedum. Mooie nieuwe ontwikkelingen dus! 

Ook voor particulieren kan Anno en zijn vrouw Gea veel betekenen. Want Gea houdt zich fulltime bezig met BHVstore.nl. Dé webshop voor BHV, veiligheid en EHBO. Vanuit de Industrieweg 1A in Bedum worden de binnengekomen bestellingen verwerkt. Denk hierbij aan AED’s, reanimatiepoppen, BHV- en EHBO materialen, pictogrammen en brandveiligheidmateriaal. Tot de klantenkring behoren onder andere diverse universiteiten en overheidsinstellingen.

Mocht u nog meer achtergrondinformatie willen over Anno, klik dan even op één van deze links: Nog lang niet uitgeblust of Klantverhaal Anno Bulthuis.

Wanneer u vragen heeft of u wilt een vrijblijvende afspraak met hem maken, dan kunt u hem bellen of mailen: 050-3013301/06-508088727 of info@annobulthuis.nl.

Check voor meer details de website: www.annobulthuis.nl en voor de aanschaf van materialen: www.bhvstore.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69