Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation 2017, Great Piano’s On Tour XXL

Great Piano’s On Tour XXL

Great Piano’s On Tour XXL doet voor het derde jaar op rij Middelstum aan. En deze editie zijn ze zelfs de openingsact. Op vrijdag 31 maart wordt Middelstum en omstreken langzaam maar heel zeker opgewarmd voor al het moois wat verder nog gaat komen.

Moest Sunsation tijdens de eerste editie nog even wennen aan Great Piano’s On Tour XXL, vorig jaar wisten de bezoekers precies wat er van hun verwacht werd. Het duurde dan ook niet lang of de dansvloer stond vol. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Want tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal, want de ervaren muzikanten spelen op verzoek.‘Die gasten spelen echt alles!’, weet voorzitter Martijn Wilpstra van Sunsation inmiddels. “Van klassiekers tot de hits van nu. En als ze een bepaald verzoekje niet helemaal uit hun hoofd kennen dan improviseren ze wel wat!”, zo vervolgt hij enthousiast.

Er wordt ook dit jaar weer groots uitgepakt. De twee pianisten/zangers zullen namelijk ondersteund worden door een drummer, een saxofonist en een gitarist. Daarnaast worden ook de nodige visuele effecten en videobeelden niet geschuwd. Speciaal voor deze avond wordt het podium in het midden van de tent geplaatst.

Het beeld van bezoekers die op den duur op de piano’s stonden te dansen en bezoekers die mee swingden op het podium staan op het netvlies van de organisatie gegrift. De verwachtingen zijn dus nog hoger gespannen dan vorige jaren want de reacties na afloop waren lovend!

DJ Eling Zuidhof

De succesformule van vorig jaar is niet veranderd. Middelstumer icoon en FeestDJ Eling Zuidhof is ook dit jaar tijdens Great Piano’s On Tour XXL weer te bewonderen. De man die ook de programmering van het Dance Event op zich neemt kan zich deze avond weer helemaal uitleven.

Langzaam maar zeker verovert de jongste Zuidhoftelg de Groninger binnenstad. Inmiddels is hij als FeestDJ het visitekaartje van de populaire uitgaansgelegenheid ‘Cafe Klein Amsterdam’ in Groningen waar hij vaak vier avonden op rij volle zalen trekt. Maar vrijdag 31 maart staat zijn agenda al enige maanden geblokt en kunnen de bezoekers van Sunsation dus van hem genieten, tussen de mooie pianoklanken door! De oneliners zullen ongetwijfeld regelmatig door de feesttent schallen. Een heerlijke thuiswedstrijd dus, Qbuzz zal het even een avondje zonder hem moeten doen.

Kaarthouders van de Klimaatgroep Hollandse Avond mogen deze avond gratis naar binnen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69