Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Roosmarijn van Haag

Naam: Roosmarijn van Haag

Adres: Stationsweg 49

Woonplaats: Bedum

Leeftijd:

Burgerlijke staat: ongehuwd

Beroep: Mede eigenaar PUURR schoonheidssalon. (Www.puurrschoonheidssalon.nl

Hobby’s: Gezellig samen eten met familie/vrienden, veel winkelen maar ook veel werken! Als je passie je werk is, is het nooit erg om te werken.

Lievelingsgerecht: Moeilijk. Ik lust veel. Als ik moet kiezen, ga ik toch voor de kookkunsten van mijn vader.

Mooiste film ooit gezien: Legends of the Fall.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees niet veel, dus als ik lees zijn het vaak boeken over waargebeurde situatie’s. Het boek over Natascha Kampusch is mij het meeste bij gebleven. Intrigerend verhaal…..

Mooiste sportmoment ooit: Uhm…

Kijkt het liefst naar: Een goeie Scandinavische  detective, het liefst een serie!

Beste popsong aller tijden: Ik hou van alle muziek.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Die heb ik niet echt, haha.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Vooral op de zonnige dagen; Garnwerd of Lauwersoog.

Favoriete vakantieland: Elk land heeft iets moois, we zijn vaak naar Italië geweest en ik vond het er heerlijk. Wel zou ik nog veel andere landen willen zien.

Mooiste stad: Praag. Een ontzettend mooie stad waar veel oude gebouwen en elementen nog helemaal in tact zijn. Super aardige mensen en lekker eten!

Favoriete auto: Ik ben niet echt thuis in de autowereld. Ik vind een koekblik autootje al leuk, maar ga het liefst gewoon lekker op de fiets.

Waar heb je spijt: Dat ik soms vergeet te genieten.

Wat zou je ooit nog willen doen: Het lijkt mij heel gaaf om een rondreis te maken door de Scandinavische landen. Ik kan niet goed onder woorden brengen waarom mij dit zo trekt. Ik denk echt dat het er prachtig is.

Droomvrouw/man: Mijn eigen lieve Ben Hoeksema.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Niet veel, slaap is mij heilig. Haha.

Hoogtepunt uit het leven: Het starten van een eigen salon met lieve Marlous. Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest dan dat ik hier van ben. Wij hebben samen zo ontzettend veel passie, kennis en liefde voor dit vak en willen dit ook ontzettend graag aan ieder overbrengen.

Dieptepunt uit het leven: Het verliezen van mensen die dierbaar zijn.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ruben van Dijk. Ruben heeft voor ons de prachtige productenkast en balie gemaakt. Ik vind dat hij daarvoor enige credits mag ontvangen en dat nog meer mensen zien wat hij allemaal kan.

Wat wil je verder nog kwijt: Ik sprak laatst een bekende die zei dat naar een schoonheidssalon gaan niet echt iets voor haar was. Toen vertelde ik haar dat naar een schoonheidssalon gaan voor iedereen is. Iedereen houdt van ontspanning op zijn tijd, dit in de vorm van een heerlijke gezichtsbehandeling of massage.

Maar naast dat wij heel veel ontspanning bieden, bieden we ook huidverzorging op een hoogwaardig niveau met goede betaalbare producten. We hebben echt voor iedereen wel een behandeling, van ontspanning tot huidverzorging en huidverbetering tot het ontharen van het lichaam en het mooi maken van handen en voeten. Voor man en vrouw van jong tot oud.

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69