Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Evert Spriensma Loonwerk blijft verbazen!

Wanneer ik ESL schrijf, weet u tegenwoordig direct waar ik over ga schrijven: Evert Spriensma Loonwerk uit Kantens! Want Evert is een bijzonder ondernemende ondernemer. In het voorjaar kon ik al mooie actiefoto’s en een nieuwsflits maken over zijn Mc Hale Fusion 3 Plus balenpersmachine waarmee hij druk bezig was op het land. Ook in het najaar is er weer volop nieuws uit het ESL kamp.

Want Evert kan een unieke schrobmachineconstructie voorop zijn trekker monteren. Vooral in deze tijden met vieze wegen vol met modder ideaal en misschien wel een must om ongelukken te voorkomen. Want vast gereden modder is vaak een probleem om te verwijderen. Geen paniek, moet Evert gedacht hebben, daar valt vast wel iets op te verzinnen. En hierdoor ontstond deze prachtige schrobmachineconstructie.

Evert heeft er zelfs een slogan voor bedacht: ‘Glijden bestuurders dus te snel, bel ESL!’ En zo is het maar net. Voorkom ongelukken, bel Evert. Hij is te bereiken onder het nummer: 06-28741342. Overigens is het misschien nog wel even leuk om te vermelden dat deze bijzondere constructie gemaakt is in nauwe samenwerking met Menno Huizinga stralen en constructie te Stitswerd. Ik ben benieuwd of Evert in de winter met een unieke sneeuwschuifconstructie komt. Of zal deze constructie daar ook voor te gebruiken zijn? Het zal mij niets verbazen want ESL is zeer veelzijdig!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69