Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Heracliden E2/E3-G-team Eemsmond

Vanmiddag stuurde een van de sterkhouders van het G-team Eemsmond, Jeffrey Kremer, mij een foto met de vraag of ik wat aandacht aan een wedstrijd wilde schenken. En wanneer één van de drijvende krachten van dit team mij zo’n bericht stuurt dan moet ik daar natuurlijk wat mee. Zaterdag speelt het G-team van de gemeente Eemsmond namelijk een wedstrijd tegen een combinatie-elftal van De Heracliden E2/3. Deze happening vindt plaats op het sportpark van De Heracliden in Uithuizermeeden, aanvang 13.00 uur.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij de sportiviteit natuurlijk voorop staat. Ik ben benieuwd of Jeffrey zijn beruchte hakjes ook weer ten tonele brengt. Dus mocht u voor de zaterdagmiddag nog een invulling zoeken dan weet u waar u moet zijn. De organisatie hoopt dan ook op een volle bak. Wilt u meer weten over Jeffrey en het G-team, klik dan even op deze link:

Babbelen met Jeffrey Kremer

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69